-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Feltenném itt is a kérdésem, hogy számhordozásnál a vodafone mennyire foglalkozik az átadó szolgáltatónál megadott személyi igazolvány számmal?
A bluemobile-tól jönnék át, de ott még évekkel ezelőtt az ideiglenes személyi igazolványommal aktiváltam a kártyát.
Én úgy tudom, hogy a személyi igazolvány szám opcionálisan megadható adat, a bluemobile egyéni előfizetői szerződésen is úgy szerepel, hogy nem kötelező megadni.
Már aktivált vodafone simre ráhordozva elutasíthatja-e a vodafone a számhordozást emiatt?Van valakinek információja arról, hogy az online felületen mikor fog működni a számhordozási opció?
Mmm'kay?
-
matyi012345
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget, akkor nem lesz gond a WP-al. Más kérdés: Ha a webshop szerint nincs raktáron egy készülék az azt jelenti, hogy neten most nem tudom megrendelni? Én pl az Europarkban szeretném átvenni a készüléket, de arra vonatkozó adatot nem találok, hogy ott például van-e. Lumia 640 lenne a készülék és mától kihozhatom elvileg (ma van készülékcsere lehetőségem legkorábban).
-
313313
addikt
válasz KurtCobain #41352 üzenetére
Ha bármi eltérés lesz, visszadobják...
Szóval először adat egyeztetés Blue mobilnál, amit kell változtatni. Utána lehet menni a Vodához.
Esetedben tutti visszadobnak...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz trec12 #41355 üzenetére
Pláne úgy, hogy házon belül 1500ft/hó-val drágább az előfizetés (Next S atk vs. Domino S, ha nem ATK úgy 7490 az előfizu), amire hűséget is aláírsz...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
4Grider
nagyúr
5. § (1) A számhordozást kérő előfizetőt az átvevő szolgáltató az általános szerződési feltételeiben meghatározott módon az előfizetői szám és az átadó szolgáltatóval kötött előfizetői szerződésben foglalt adatok alapján azonosítja, amelyet a következő okiratok alapján ellenőriz, illetve az előfizetőt előfizetői szerződés hiányában a következő okiratok alapján azonosítja:
a) természetes személy esetében:
aa) magyar állampolgár: személyazonosító igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány,
ab) nem magyar állampolgár: útlevél és lakcímét igazoló tartózkodási engedély vagy más hatósági igazolvány, valamint az előfizető döntése és hozzájárulása alapján olyan hatósági igazolvány vagy engedély, amely alapján az átadó szolgáltató őt az eredeti előfizetői szerződés megkötésekor azonosította;
(6) Az átadó szolgáltató a számhordozási igényt kizárólag abban az esetben tagadhatja meg, ha
a) a számhordozást kérő előfizető nem azonosítható a (1) bekezdésnek megfelelően közölt adatok alapján, vagy
b) az előfizetőnek a számhordozási igény átadó szolgáltató részére történt bejelentésének időpontjában az átadó szolgáltatóval szemben több mint 30 napja lejárt számlatartozása van, amelyről az átadó szolgáltató az előfizetőt az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban: Eht.) 144. §-a szerint igazolhatóan értesítette, vagy
(ez már nem vonatkozik rád). -
addikt
A személyi igazolvány szám, nem azonosításra kötelezett adat.
"Aki ad,az nyer"
-
balhun
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég váltottam HomeNetre és jelenleg több eszköz is csatlakoztatva van a wifire. Minden eszköz esetében kb azonos 22-23 Mbit feltöltési sebesség van azonban a letöltési sebességben hatalmas a különbség. A szintén Vodafone-os telómmal ha használom az itthoni wifit akkor 60 Mbit a sebesség, míg számítógépen és tableten csak 5-10 Mbit. Hangsúlyozom minden eszköz az itthoni wifire van csatlakozva. Ez valami beállítási probléma? Mit lehet tenni?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
joelke HU
senior tag
Rendeltem tuti kártyát. Aktív mostmár, de még nem tettem rá pénzt, egyenlőre csak a netet használom rajta. Úgy rémlik 1 év az elérhetőség, de a voda appban már csak 77 napot ír az egyenleg alatt. Na most akkor hogy van ez?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
bkca
tag
Üdv!
A Vodafone üzleteiben is ingyenes a Tuti tarifás SIM, vagy csak akkor, ha itt rendelem meg? -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
van aki fizet mobillal? Ha igen, elmondaná mi kell hozzá, mit kell igényelnem?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
titán
Kemenyen tolja a vodafone. Szombaton csomagmodositas, szerzodes nem erkezik. Kedden hivom oket, kuldjuk az email cimre a szerzodest. A szerzodes meg mindig nincs sehol. Meg mondjuk egyetlen ugyben nem sikerult roccenes nelkul intezkedniuk, szoval a kotelezo gixer most sem maradt el.
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
Volna még egy kérdésem:
Ha az új telefonba amit készülékváltással kihozhatok kisebb méretű sim kártya kell, akkor kivágják ingyen a Sim-et? Számaim megmaradnak?
-
titán
válasz matyi012345 #41371 üzenetére
Kivagjak, mondjuk en nem vagatom, csinaljanak ujat. Ingyenes, megkerdeztem a 1270-en. Mindent mentsel le a simrol meg elotte, mert ha cserelik inaktiv lesz es bukod ami rajta volt. Ha csak kivagjak, akkor nem veszik el semmi (ha nem vag bele a chipbe ).
-
togvau
senior tag
Szóval akkor vitamax city-ről tuti-ra váltóként nekem nem érvényes az 500 megás megújuló net kedvezmény?
hitler, sztálin, micro usb
-
matyi012345
őstag
Köszönöm
-
DrBubo77
veterán
Próbáltam keresni, de nem sikerült részleteket találnom, hogy a Tutihoz az ajándék 500 megás net hogy is van?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #41379 üzenetére
Esetleg a tuti csomag megjelenésekor kiadott ászf módosítás a szolgáltató honlapján ...
Tessék: Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás akció
Az Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás 2016. október 2-től 2016. december 31-ig díjmentesen
aktiválható, új Vodafone Tuti feltöltőkártyás tarifa esetén az aktiválás vagy a vásárlás során.
Az akció keretén belül az Akciós Havi megújuló 500 MB szolgáltatás adatopció havidíja az első hónapban
díjmentes, a második hónapban 600 Ft, a harmadik hónaptól kezdődően pedig 1200 Ft.A hozzászólásod fölött pedig egy plusz infó, hogyan lehet megrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Ez nem teljesen igaz. Gránitbankhoz kell menni, ott nem kell hozzá sem extra sim, sem szolgáltatói szívesség, egyszerűen a bankkal megállapodsz, a kártyádat digitalizálod, és használod. Ja, NFC persze kell hozzá, de gondolom az nem is kérdés És persze iphone-ra felejtős. Ki a fenét érdekel az OTP fapados megoldása?
-
Bozek
nagyúr
válasz Varszegig #41384 üzenetére
A Vodafone topic-ban a Vodafone megoldását írtam. A Gránitbank meg nem egy nagy bank, amelyiknek mindenhol van fiókja. Jó, persze, online is lehet számlát létrehozni, de amint valamit el kell intézni, gondban van a polgár. Na meg Demján Sándor neve se túl bizalomgerjesztő...
-
asdf_
veterán
5 eve nyitottam a jelenlegi szamlamat. Megnyitaskor mentem be eloszor, es valamikor ket evvel ezelott masodjara -es eddig utoljara- amikor rossz jelszo tobbszori beirasa miatt kizartam magam a netbankbol, es csak szemelyes azonositas utan oldottak ezt fel. Van net, telefon, nem ertem miert kene a bankfiokba maszkalni...
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Térerőben elég nyerő a vodka, a csarnokban minden trémobilosnak és tyelenorosnak edge meg max 3g van,
Nekem meg a 4G dübörög veszettül.. -
Varszegig
veterán
Nekem ne a szolgáltató oldja meg a mobilfizetést, mert szolgáltatót sűrűbben cserélek, mint bankot.
Másik felvezésre: XXI. század, én azt várom, hogy NE kelljen bemennem a bankba, mindent el tudja intézni távoltról. A kevesebb bankfiók=kevesebb alkalmazott=olcsóbb bank. OTP=sok fiók= sok alkalmazott=k*va drága bank. -
-
titán
Voltam ma uzletben, kertem nano simet a mikro helyett. Semmi faragas, vadiuj sim, kitordelos, amire szukseged van, teljesen ingyen.
-
Varszegig
veterán
Fapados, mert bevonja a szolgáltatómat, simet cseréltet stb, külön kártyatípust csinál erre. Gránitnál nem kell a szolgáltató, és bármelyik kártyát választom, azzal működik.
A bemenést félreértetted, azt mondtam, nekem nem szempont, hány fiókja van egy banknak, pont nem érdekel, nem akarom őket látni
-
radio100jozs
őstag
Semmiféle gondban nincs a polgár, mert arra van az internet, meg a netbank, és a Gránitbanknak pont ez a filozófiája, hogy mindent online intézz, és erre fejleszti a termékeit, szolgáltatásait. Lásd még iSMS szolgáltatás. Az a régi beidegződés, hogy ha gondunk van, akkor az a képzet, hogy személyesen el kell menni elintézni valamit. Pedig én már 4 éve vagyok a Gránitnál, és azóta több ismerős is itt van, de a megnyitásnál voltam a Westendben, és azóta sem, mindent a netbankon intézek, mert ugye ott is lehet kommunikálni velük. Ja igen, még telefonon sem beszéltem velük soha. A Demjánnal nem tudom mi a bajod, pont, hogy előny, hogy ő is benne van, de a legfőbb, hogy állami tulajdonú, így mint átlátható a díjcsomagokból, nem a lenyúlásra hozták létre, mint a nagy múlti bankokat.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz radio100jozs #41397 üzenetére
"állami tulajdonú", "nem a lenyúlásra hozták létre"
Ez a kettő mióta van összefüggésben egymással? Valahogy ezt a kettőt én manapság nem tudom egy lapon emlegetni, de az már nem ennek a topic-nak a témája.
-
Faterkam
addikt
Azért az érdekes, hogy a T-kom is lépett a Tutira, a Telenor meg nem, vagyis csak marketing szinten. Az a 9Ft/perc nem tarifa, hanem opció. Pedig reménykedtem benne. Így vettem inkább egy Voda simet, Tuti-t.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest