- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mai email:
Kérjük segítsd munkánkat, a Telekom applikációval kapcsolatos ügyfélelégedettségi kérdőív kérdéseinek megválaszolásával!
Részvételed önkéntes. A kérdőív kitöltése során személyes adatot nem gyűjtünk, az eredmények teljesen anonim módon kerülnek feldolgozásra.A linkben meg benne van, h costID...
Mennyire vagy elégedett: nagyontól elégedettől az elégedetlenig. Nagyon elégedetlen nincs is. Micsoda optimizmus...
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Telekom akcioja samsung-ra khm 17ezer alacsonyabb még picivel készülék kedvezmény és picivel magasabb készüllék ár.
Hogy pofont adjak a sz@rnak, s9+ vettem anno mobil s 6gb netel, arra kaptam 100ft kedvezményt
[ Szerkesztve ]
-
-
muveszur
addikt
Sziasztok,
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy Magenta1-re vàltás után nem mindegyik mobil előfizuhoz tartozó mobilinternet lett megduplázva?
Nekem a 3-ból 1 kimaradt, eléggé bosszant. Már hívtam őket, nem tudták megoldani, és az ígért 30 nap is eltelt már.Köszönöm!
-
m1lan
őstag
válasz muveszur #112811 üzenetére
Nem nagyon szokott előfordulni, mivel automatikusan aktiválódik a kedvezmény az összes előfizetésen. Két gyakori "hibaforrás" van, ami viszont előidézheti:
- nem a Magenta kedvezményes folyószámlához van csatolva a kimaradt előfizetés (magyarul: nincs egybe számlázva azokkal, amik kapják)
- régi portfóliós csomag (vagy legalábbis annak a mobilnet része), ami még a duplázós kedvezmény bevezetése előtti (pl. 400 MB, 500 MB, régi 2 GB, 4 GB stb...)Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Tompika777
senior tag
válasz Enigma1945 #112815 üzenetére
Volt már erről szó, és ez nem az a rész, amin változtatnának pozitív irányba.
Jelenleg is engedik a torrentet, de 2mb/s-ra lassítva. -
thomas77
senior tag
válasz Tompika777 #112816 üzenetére
Jó ez így. A torrent nem feltétlenül jelent illegális tartalom letöltését. Ha akarod, tudod használni, de talán nem áll be tőle az egész hálózat.
-
addikt
Sziasztok!
Másfél órája aktiváltam a Domino Day 1GB netet és azóta sem jött visszaigazoló SMS, de az app-ban azonnal megjelent beaktiválva.
Mi erről a tapasztalat? Fobtos egyáltalán a visszaigazoló SMS vagy ha az app-ban már látszik, akkor adatkapcsolat megszakítás majd visszakapcsolás után már rögtön azt fogja használni?
-
addikt
válasz #40993792 #112819 üzenetére
Nekem eddig mindig jött még pár percen belül, ezért csodálkoztam most kicsit, hogy nem jött.
Na mindegy, elkezdek most utazás közben YouTube zenét hallgatni és meglátom melyik adat csökken és ahhoz tartom magam majd legközelebb. 🙂
Igen, adatot mindig megszakítom ilyenkkor, majd vissza. -
lugosi
MODERÁTOR
Nálam még mindig nem megy a díjcsomagváltás online, 2 külön gépen 3 féle böngészővel próbáltam. Másnak megy?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Tompika777 #112816 üzenetére
Szia!
A torrent lassitása nem is lenne probléma, de sajnos ha fut a torrent kliens, (bármilyen) rendszeresen szakadozik a telefon internet kapcsolata!
Természetesen csak a Telekom simmel.
Több fajta telefonon.
Megoldás:
VPN használata, vagy a torrent kliens kilővése.
Ui:
Több mint egy éve tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
törölt tag
Hali!
Mi tortenik akkor, ha van olyan Telekom mobil szolgaltatasunk itthon, amirol papiron jon a csekk es azt befizetem online ugy, hogy elotte 1 nappal a csekk is fel lett adva?
Azt hittem elkeveredett, de most szolt fater, hogy tegnap feladva, en meg 10 perce befizettem kartyarol is. -
válasz anglergab #112478 üzenetére
Egész pontosan
ÁSZF 8/47 oldal
A korlátlan adatforgalmazást biztosító szolgáltatások keretében az Előfizető belföldön, külön havidíj nélkül, az általa igénybe vett mobil internet-hozzáférési díjcsomagban foglalt adatmennyiségen felül, annak felhasználása nélkül korlátlanul használhatja a meghatározott közösségi oldalak és csevegőalkalmazások szöveges és képi megjelenítésű tartalmait akár böngészőből, akár okostelefonon mobilalkalmazáson keresztül, valamint (letöltés után) a meghatározott navigációs alkalmazások meghatározott szolgáltatásait, továbbá az egyes hangalapú stream (folyamatos adatátviteli technológián keresztül megvalósított online zenehallgatást biztosító, a továbbiakban streaming) alkalmazások meghatározott szolgáltatásait.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
Na mar csak 1 dolgot nem ertek. Szerettem volna keszuleket rendelni elofizuval, de akkora osszeget tol be a rendszer mobil elolegkent, hogy konkretan durvabb, mintha eddig kozom se lett volna a Telekomhoz. Ez mi, es miert lehet? Magenta 1-ben vagyok lassan 1 eve. 15 + eves Telekomos multtal. Par pelda, S10+-ra 96k-t ir, i11 Pro-ra 199k-t.
-
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #112834 üzenetére
Ez remélem csak valami vicc, majd hat után hívom őket. Oneplus 7T-re is 32k-t kér...
-
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #112836 üzenetére
Magenta 1-ben van egy mobil elofizu, egy otthoni net és otthoni telefon.
Plusz külön számlán egy céges telefon.
A Magenta 1-es részletes, a másik nem.
A havi számláim kb 40-50k között jönnek ki, mindig fizetve volt...
Mindig kártyával rendezem a számlákat és pl az utolsó két napja lett befizetve, tegnap meg elmaradást jelzett a rendszer. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
válasz #04441088 #112833 üzenetére
Ugyan így jártam. Vettem egy note9-et. Majd kb 2 hét múlva páromnak is akartam. Szintén 99e előleget akart kérni a rendszer. Végül nem online lett rendelve, bementem T-be. Ott nem kértek előleget, cserébe buktam az online kedvezményt. Igaz csak 10ezer volt. De mindegy....
-
thomas77
senior tag
válasz #04441088 #112839 üzenetére
Nem bántásként, csupán a saját tudatlanságom miatt kérdezem meg...
Ha ennyit ki tudsz köhögni havonta számlára, akkor miért nem veszed meg részlet nélkül?
Én töredékét fizetem az általad említett költségeknek (hála a diginek), de bármikor kiperkálok pár 100e-et telefonért ha kell.
Kérlek magyazázd el, mi ebben a ráció. Mert akkor legközelebb én is részletre veszek telefont.
Köszi előre is. -
kalanchoe
senior tag
válasz thomas77 #112842 üzenetére
Szerintem apránként könnyebb kifizetni, mint egyben, nem érzi meg annyira az ember pénztárcája. Ha pedig 2-3 évig használja, és nincs szándékában leváltani, a hűség sem probléma.
Én például csak azért vettem részletre, mert egyrészt nem tervezek váltani előreláthatólag, másrészt nagy készülékkedvezménnyel körülbelül olyan a részlet, mintha a Spotify Premiumot fizetném. De nyilván, embere válogatja.
-
Gabesz87
veterán
Ha el szeretnék adni egy Telekomtól vásárolt telefont (igen, a láblécben feltüntetett telóról van szó), a gari miatt elég a jótállási jegy, vagy a számla is kellhet? Csak mert a számlán rajta van az MT azonosító, vevőazonosító. Vagy nem kell attól tartanom, hogy ha ez máshoz kerül?
[ Szerkesztve ]
-
djtörök
senior tag
Kötöttem magenta 1-es előfizetést:
Otthoni net,
Ip tv,
3gb mobilnet(ami elvileg duplázódik, tehát 6gb),
de ez csak netezős sim kártya.
A problémám, hogy ezt a sim kártyát se az alkalmazásban, se a Telekom online felületén nem tudom hozzáadni az előfizetésemhez. Erre van valami megoldás? -
Vandie
tag
Sziasztok!
Ha dual simes telefont veszek Telekomtól, akkor az független lesz a két sim? Tehát beletehetek 1 Telenoros Simet is a Telekomos mellé? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest