- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11255 üzenetére
A psp go kicsit ritkább jószág, probald meg 22-24e-ért, max valaki kínál érte egy meggondolandó 20-at ;-)
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11257 üzenetére
És ps2-t is. Sőt a ps3 karral még irányítani is tudod, és TV-re kötve van egy full multifunkciós géped, ami a létező legtöbb játékot lejátssza (ps1, ps2, Nintendo, psp, stb). A képminőség nem 4K, de ps1 játékot ne is akarjon senki abban játszani.
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11260 üzenetére
Tudtommal van, de nem szeretnék tévedni.
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11292 üzenetére
Van rá egy pár, de sajnos nincsen olyan választék, mint anno a pspre volt, mondjuk ha éppen japánul akarsz tanulni, ott kb. 3x annyi játék jelent meg rá
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11297 üzenetére
Itt az aprón nagyon ritka, de a pokoli olcsóval mindig vigyázz! Vagy valami hibája van, vagy megszólal a lelkiismeret az eladóban. Hibátlanként adja el, de ha visszajelzel, hogy ez meg az nem jó, akkor gátlástalanul odavágja, hogy "azért volt ennyi". Én ezzel foglalkozom, és majdnem napi szinten belefutok ebbe. Nekem nem gond, mert megcsinálom, de ő ezt nem tudja, ergo gusztustalanul átbasszák az embert. Tisztelet a kivételnek, de siralmas az arány 10/9 olcsó rejtett hibás, és nem olyanra gondolok amit az eladó nem vehet észre. Már attól feláll a szőr a hátamon, amikor kiírják, hogy 10-12 órát lehet vele folyamatosan játszani. Miért mondja ezt amikor megveszi majd a gazdija, és az első 3 órában rögtön rájön, hogy nem igaz? Szánalmas rábeszélős eladók az ilyenek.
Meg ez meg az nem megy csak. Persze. Csak ne olyan mondja, aki napi szinten ad el, mert annak rohadtul tudni kell, hogy több oka is lehet, persze ráfogja a banálisra.
" Csak joy hibás", aztán alaplapos (azért adja 10.000 olcsóbban, mert 1.000 ft egy joy csere) mekkora baromság! "Csak kijelzőt kell benne cserélni", persze nincs csatlakozó sem rajt. " Csak umd hiba" és alaplap hiba is lehet, ami kezdődő alaplapi halál. Ez például tipikus, amikor elválik a proci az alaplapról. aztán később elmegy a kép, nem kapcsol be, stb.
Persze nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de annyi ilyet tapasztaltam már, hogy nehezem hiszem el a "hibátlan gép, csak már nem kell, azért ilyen olcsó" dumát.Bocs, de akinek nem inge.......
Csak kikívánkozott belőlem, és legalább minket akik itt vagyunk, ne csapjanak be.
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
válasz hszilard666 #11297 üzenetére
Nekem is volt PS vitám amit rendkívüli jó gépnek tartok a mai napig de a játékfelhozatal siralmas. Kijátszottam rajta ami érdekelt: Killzone M, Uncharted, LBP, új Rayman részek, Tearaway. Egyedül azt sajnálom, hogy a Persona 4-et nem szereztem meg. Viszont ha tudná a gép emulálni a régi masinákat (Snes, Megadrive, Gameboy, Ps1/Ps2) akkor el sem adtam volna.
Így viszont vettem darkmore-tól egy 2000es gépet amit azóta is imádok. -
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11301 üzenetére
Igen, ha menüben engedélyezve van. De bekapcsolva kell lennie.
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11301 üzenetére
És ha nem kapcsolod le a képernyőt, akkor pc-ről nem tudja tölteni, mert többet fogyaszt a psp, mint amennyit fel tud venni usbről.
(Psp 1000 fatet nem lehet tölteni usbről, csak ha beleforrasztol egy vezetéket, ami az usb csatiról átviszi a töltés az aksi felé (psp töltő csatijahoz kell belülre forrasztani), de ez csak ilyen jó ha tugdgya az ember...)
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11312 üzenetére
Usb töltés csak akkor van, ha a kábel másik végéről jön a visszapacsi, tehát kell hozzá az usb kapcsolat "softwareesen" is, usb csak akkor tölt, ha a psp-én látod, hogy létrejött az usb kapcsolat, de persze ilyenkor meg nem tudsz rajta játszani.
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11314 üzenetére
Nekem is van egy jó külső aksim, telót kb. négyszer feltölti, kellene egy átalakító, hogy ne a micro usbbe keljen dugni, hanem a psp töltőjébe, hiszen ezek is 5v adnak le tehát úgyis töltené. Szét kell nézni, hogyan van e ilyen kábel ebayen, miniusb/pspaksi csatakozóval, vagy forrasztani egy ilyet, az usb kábel piros és fekete kábelét kell használni, csak ehhez kellene egy donor psp töltő csatlakozó...
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11320 üzenetére
Flasheld a gépet, ha memórikártyaról megy akkor jobban fut, általában
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11322 üzenetére
Nem emeltél, mert alapban az a max órajel, ezért merülni sem fog jobban, sőt. Ha kártyáról játszol, tovább bírja, mert nem hajt mechanikát. Soha egyetlen egy gyári játék nem akadt nálam a 10 év alatt, mert nem is akadhat. Az, hogy lassabban indul, tölt ez tény, mintha memóról menne. Persze ha az UMD karcos, stb, akkor akad.
[ Szerkesztve ]
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11324 üzenetére
Nem mondtad, hogy GO Egyébként, annak sem szabadna akadni. A GTA simán megy a fiam GO gépén, és nem akadt. Nekem minden gépemen amit eladok alapértelmezetten van minden, és így sem volt lag soha, és nem is panaszkodtak utólag sem.
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11331 üzenetére
Legjobb megoldás, ha veszel 20-30-ért egy ps3-at és arra kiadtak az összes gow részt, gow1-2 hd, psp gowok hd, gow3, gow ascension, tehát 6 rész
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11345 üzenetére
Kíváncsi leszek. Ezen már gondolkodtam én is, de az nem fér a fejembe, hogy hogyan borítja be teljesen. Valami zsugorodó fóliát tudnék elképzelni. Igazából tudom, hogy van ilyen, csak azt nem, hogy ilyen kisméretű, relatív nagy hajlítások kivitelezhetőek-e vele.
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11365 üzenetére
Diablo 1 megy hivatalosan is, ha jól emlékszem meg lehet venni psn-en, majd összekötöd a pspt egy ps3-al és atmasolod rá, mintha régebben valaki már csinálta volna, lehet, hogy pc-ről is át lehet másolni.
Doom csak cfw-vel fog menni, kivétel ha nem az eredetinek a portja érdekel, hanem talán abból is volt ps1-es verzió (de lehet keverem a duke nukemmel, az tuti volt ps1-re).
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11365 üzenetére
Sosem alusztok?
Pc-ről simán átment a Diablo, a Doom-ról nem tudok semmit, pedig tényleg klassz lenne.
A Diablo az abszolut kedvencem, amikor játszok vele, ugyan az az érzés van bennem, mint anno a pc-s verziónál. Azt viszont nem próbáltam, hogy psp-n lehet-e hálóban játszani. Az lenne a hab a tortán. -
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11628 üzenetére
Ööö, izé gondolom ilyen powerbank-re gondolsz, nekem is van egy "10600mAh" Li aksi, amiről lehet tölteni telót, meg mindent.
Én mondjuk úgy használom, hogy a psp aksi csatlakozójába dugom a kábelt (tehát van egy normál USB egyik végén, PSP töltő a másik végén kábelem).
A Tiéd úgy megy, hogy a PSP mini USB portján keresztül töltöd?
-
darkmore
tag
válasz hszilard666 #11630 üzenetére
Ja igen, a go-ak ilyen multi-use portja van.
-
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11647 üzenetére
Szia!
Kb szeptembertől 25000 simán. Most is megér annyit, csak uborkaszezon van. -
Mosuka
aktív tag
válasz hszilard666 #11649 üzenetére
Nem fog azonnal jönni a vevő, mert nagyon kevesen keresik, de aki ezt keresi, bizony a veséjét is odaadná egy újszerű gépért. Szóval türelem.
-
mad1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest