-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
den89
tag
válasz fogkefe21 #94663 üzenetére
Alapvetően az, hogy áron alul adják, nem feltétlen baj. Lehet egyszerűen csak szabadulnának tőle, nem árulgatni akarja hónapokig, hanem eladni minél hamarabb. Én is ilyen Megane-t nézegetek már egy ideje, kicsit magasabb ársávban, és láttam már több olyat, ami áron alul volt. Egyik messze volt tőlem és 3 nap alatt elvitték. Másik törve és messze is volt, de azt is elvitték pár héten belül.
Valljuk be ez a pezsgő szín is leszűkíti a kört az eladásnál, amúgy nem néz ki rosszul, de nem biztos, hogy sokan vennének ilyen színt. Meg sokakat eltántoríthat az 5 tulaj, ha ránéznek a rendszám lekérdezőn.
Megértem, hogy ezzel a motorral vennéd. Az 1.6 kicsit karcsú lehet nyomatékban, plussz igen, magasabb is a fogyasztása, mint az 1.33-nak.[ Szerkesztve ]
-
-
Sirus86
tag
válasz fogkefe21 #94663 üzenetére
Elozo heten sokat taxiztam, mert utazgatni kellett EU-ban. A Uberesek mind Toyotasok vagy Teslasok voltak. A Teslat semmire se veszem tobb ok miatt is, szoval azt hagyom, de a Toyis taxisokat kerdezgettem (Auris hibrid, Corolla hibrid) es hat kenyelemre nem egy Renault, de mindegyik elmondta,hogy 200-250 ezer korul csak kopo dolgokat cserelt. azaz olaj, es fek, (hibridek), es fogyasztas 4-4.4 liter kozott volt. Csak csomagtarto hat az nincsen, es ossze-vissza bog a motor. Eddig negy taxis kozul mindegyik csak aradozott a Toyikrol. Mivel szamomra (nejemnek meg nagyon fontos a kenyelem) fapad a Toyota, igy marad a Renault
[ Szerkesztve ]
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest