- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
szemezgetek a Hello Data start csomaggal a korlátlan net miatt, jelenleg is telenoros netem van (hipernet home L) aminek októberben fog lejárni a hűségideje, viszont jó lenne a korlátlan net mert a nappali és éjszakai 100GB sajnos nem elég egy ps4, egy gamer pc és 2 buta telefon mellett
Azon agyaltam, hogy kihoznék a Hello Datával egy olcsó 4G-s telót (LG K3/cat4 LTE) és ezt csak hotspotra használnám, mivel a jelenlegi Huawei modemben nem használhatnám mert a feltételek közt van, hogy hívást kötelező indítani róla minden hónapban.
Kecskeméten élek és itt átlag 45-50mps a le és feltöltési sebesség 25 alatti válaszidővel éjjel-nappal.
szerintetek jó döntés lenne az LG K3-al? vagy tudnátok valami jobb alternatívát? sajnos vezetékes netem nem lehet, mert albérlő vagyok.
-
HELLAFLUSH
őstag
végül ma bementem Hello Data startot igényelni a hipernet home L mellé, viszont csak SIM-et hoztam ki, de azon agyaltam, hogy nem telefonon osztanám meg a netet, hanem kinéztem használtan egy Tenda 4g-s wifis modemet telenoros Huawei usb stickkel és úgy használnám, mert szegény P9 liteom üzemideje jelentősen csökkent a Telekomos és Telenoros sim együttes használatával és eléggé melegszik is..persze néha átraknám a telóba pár hívás lebonyolítására.
valaki használja esetleg a hello datát 4g router és usb stickkel?
mekkora az esélye, hogy rájön a telenor, hogy nem mobiltelefonban van a kártya?egyébként érdekes, hogy a hipernet home L csomag átlagban 40-50mbps letöltést produkál míg a hello data felment 110mbps felé is picit Kecskeméten
-
HELLAFLUSH
őstag
idáig nagyon úgy néz ki, hogy vissza mondom a Hello Data Startot 1héten belül..az előleget amit befizettem azt most vissza is kapom, ha lemondom a szolgáltatást? vagy majd később?
vidéken járva nagyon katasztrófális a sebessége volt ahol 2mbps le és 1mbps fel volt (több napos mérések), tehát azt se mondhatom, hogy le volt terhelve a hálózat.. ja és mindez 4G-n.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Viktor0610 #49885 üzenetére
az ingyenes hétvégén még el is néztem, de ez hétközben mért adat
igen van B20 (P9 Lite) de próbáltam Huawei mifiben is amit a hipernet Home L-hez kaptam
(érdekes a hipernet home L nem lassul be)tegnap pl Soltvadkerten voltam és ott is csak 10mbps volt a letöltés.
Kecskeméten aránylag jónak mondható 30-122mps között ingadozik.köszönöm szépen az információt
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem is sajnos már vagy 1 hete ez a problémám
van Hello Datám és Hipernet Home L csomagom és mind 2 sz*r
Hipernetet Huawei mifiben használom a Datát pedig P9 liteban.
(Kecskemét belváros, de vidéken se jobb)nagyon örülök neki amikor otp-n indítanám az utalásokat és nincs net
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz whiskeys #50081 üzenetére
nekem van Hipernetem amihez kaptam Huawei mifit és van egy hello data simem amit már többször kipróbáltam a mifiben
meg lehet osztani vele a netet de borzalom...ha többen csatlakoznak rá akkor elég sűrűn összeomlik a hálózat, nem töltődnek be az oldalak vagy pedig sokáig gondolkodik sőt van hogy 5-10percig internet OFFpl ha én pc-n youtubeozok akkor az asszony hiába csatlakozik telóval a hálózatra nem tölt be neki semmit se..míg én vígan youtubeozok tovább.
hipernetes kártyával viszont a megosztás hibátlan igaz van, hogy arról is elmegy néha pár percre a net, de a hello datára ez jobban jellemző.
valahogy korlátozza szerintem a telenor a Hello Datás csomagon a megosztást, azért adják kizárólag csak mobil készülékbe, meg azért korlátlan mert mobiltelefonnal úgy se fog senki se havi több 100GB-os adatforgalmat csinálni
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
bementem lemondani a Hello Datát, azt mondták, hogy majd 72órán belül hívni fognak és mondjam majd meg az ügyféljelszómat, nem értem miért nem lehet azonnal megszüntetni ha személyesen jár el az ember?!
my telenorban még mindig aktív a szolgáltatás..
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! egyik ismerősöm szemezget a hello datával, viszont nem meri igénybe venni, mert pár éve volt egy nagyobb tartozása a telenornál amit nem egyenlített ki...ilyenkor mire számíthat? meg se próbálja?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz radio100jozs #50329 üzenetére
köszi az infót, átadom neki
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Előre is ne haragudjatok, de nincs most időm vissza olvasgatni.
A kérdésem az lenne, hogy a készülékfüggetlenítés díjmentes ha már lejárt a hűségidő és már nincs a Yettelnél előfizetésem semmilyen formában se? (a készülék az én nevemen van)
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest