- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
aktív tag
válasz aprokaroka87 #58713 üzenetére
És Bferibörs
Tegnap estére magától helyreállt.Most már semmi gond nincs.
Szinte biztos,hogy a hálózat volt xar.
Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet elismerni. -
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #58752 üzenetére
4 különböző településen mértem, a telekom háló még rosszabb volt mint írtam.Ez kb. egy hete így ment.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Somatom
veterán
Ez marhaság. Korlátlanság alatt általában a mennyiséget szokták érteni. A vezetékes netnél is a sávszélességet szokták korlátozni.
A torrent tiltásának nincs köze a forgalmazott adat legalitásához. Több kapcsolattal jár, mintha egyetlen szerverről töltenél le, és ez eredményezi a nagyobb hálózati terhelést.
Az ügyfélszám korlátozása irreális. Az egy előfizetőre eső túlzott terhelés korlátozása viszont reális.zseko:
A navi és a zene együtt is töredéke egyetlen videostream adatforgalmának. Röhögve elmegy 15/10 -en. Ha a telód helyett, a tabon netezel, az sem generál számottevően nagyobb adatforgalmat, mintha közvetlenül a telón tennéd. 15/10 elbír egy HD streamet, plusz egy böngészést, vagy két sd streamet. Én ezt alap áron reálisnak tartom. Aki ennél többet akar, az fizesse meg!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz Somatom #58756 üzenetére
Egyszer már írtam az értelmes tarifákról:
Tarifa csomagok:
Max. 256Kbps 1000Ft/hó (Alap)
Max. 2Mbps 2500Ft/hó (Netkezdő)
Max. 10Mbps 6500Ft/hó (Nethaladó)
Max. 30Mbps 8000Ft/hó (Netaktív)
Max. 70Mbps 13000Ft/hó (Netfüggő)
Max. 150Mbps 30000Ft/hó (súlyos Netfüggő) [link]Persze ez értelmes, s nem lehet rajta 3 havonta változtatni.
Mert most az megy, egy kicsit ebből adnak, de másik részéből elvesznek, hogy fenntartsák fogyasztó érdeklődését.
Csakhogy magyar nem olyan buta, hogy ezzel tudjanak több előfizetőket csábítani.
Nyugati és Észak EU-s emberek ebből a szempontból buták és kajálják ilyen átveréseket.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz #08205312 #58758 üzenetére
Nem éppen, mert míg YT max. 2 szerverről jön, addig torrent huszárok 100-200 szervert üzemeltetnek.
És ez ami nagyon leterheli hálózatot.(#58761) 8 4Grider
bármikor visszaaktiválhatják
Ha ezt megteszi, komoly bünti jár érte, mivel szolgáltatás változtatás mind2 oldal részéről jóváhagyást követel.
Egyoldalú módosítást már nem engedélyezet.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
majom5
csendes tag
Sziasztok! Ha a Hipernet L csomagban elfogyasztom a 100GB adatmennyiséget, akkor ugye nem kapcsolják ki a netet? Hétfőn jönnék át Vodától.
-
bul07
nagyúr
válasz majom5 #58767 üzenetére
Belföldön az adatkeret felhasználása után is lassítás nélkül, a nálad elérhető legnagyobb adatátviteli sebességgel böngészhetsz és e-mailezhetsz.
Már csak azt kell meghatározni hogy böngészés mit jelent
Amúgy ajánlom a Mobil flottás fórumrészt, ha van még időd elintézni
iQ 3900Ft havonta Telenor korlátlan nett, részletek fórumba keres rá
EQ 5850Ft egy fő kártya és egy társkártya korlátlan net, Telenor hálózat[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz majom5 #58769 üzenetére
Lehet rosszul értelmezem lesz itt olyan aki majd kijavít hülyeséget írok
Ha elfogy az adatod akkor annyi, tehát egy youtube videót nem fogsz megnézni
De mondjuk interneten böngészni tudsz, tehát megnyitod a Frifoxot és megtudod nézni hogy ép mi megy a moziban, viszont a mozi honlapján lévő előzetest már nem tudod megnézniNincs megszabva, ha egy nap alatt elhasználod a 100Gb-ot, akkor elhasználod, csak utána nem lesz adatod, és max böngészni e-mailezni tudsz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz majom5 #58771 üzenetére
Voda se jobb, ott is ha elfogy az adat nem lassítanak kikapcsolják
Amúgy ha most vodánál vagy kérd hogy kapcsoljanak az ügyfélmegtartóhoz
Nekem ilyen ajánlatokat tettek most egy hónapjaDe ha van időd tényleg néz rá a flottás korlátlan adat sim-re, iQ nincs belépési díj korlátlan net(tényleg az) 3900Ft havonta és nincs hűségidő
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz darvinya #58749 üzenetére
Az oké, de azért durva lenne ha a 12-13mbit/sec kevés lenne az 540p mytv streamhez.
Youtube 720p-t röhögve viszi.
Tudom eltér a két dolog.
De furcsa, az mtk6580 Full Hd-ig nagyjából tudja játszani a h264 videókat, de 720p ig hibátlanul viszi.
Namost akkor a mytv 540p-t kellene hogy vigye.
-
bul07
nagyúr
Rosszul tudtam nem kikapcsolják lassítják a netet
(Telefonba ezt monda az ügyfeles, csak rákérdeztem nehogy hülyeséget írjak és be is igazolódott hogy rosszul tudtam)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gabor9991
őstag
(#58773) majom5:
20kb/s semmire nem jó hogy tudsz azon videózni?
Asszonynak is valami 32kb/s-re lassítós csomagja van, de a lassított sebességgel maximum Viber üzeneteket lehet küldeni.
De nem volt rossz tanács az előző, hogy hívd az ügyfélszolgálatot ügyfélmegtartó ajánlat miatt, lehet velük alkudozni.[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
válasz Viktor0610 #58752 üzenetére
Igen,az is lehet.
Köszi a válaszokat. -
zseko
veterán
válasz lugosi #58766 üzenetére
Nem is azzal az alkalmi áthidalással van a probléma (én is rádugtam pc-re kipróbálni, na meg a win10 is összefűzi a letöltést a vezetékes nettel, így ~48 perc volt leszedni a játékot steamen, szemben a ~3 - 3.5 órával csak a vezetékest használva), hanem amikor valaki eleve úgy veszi meg a hang alapú HD-t, hogy fixen routerbe szánja pc-(ke)t rákötve
HR24.hu
-
-
Handball94
aktív tag
Nem nagyon találtam meg a választ, ezért kérdezem.
Nekem még a régebbi megújuló kártyás netem van, 3GB 2.000 Ft körül. Ennek mekkora része roamingolható? -
MODERÁTOR
válasz Handball94 #58783 üzenetére
Az összefoglalóban lévő táblázat szerint talán 2,5 GB lesz a használható, de a MyTelenor app megmondja.
Xiaomi 13T
-
Handball94
aktív tag
válasz Viktor0610 #58784 üzenetére
Mytelenor appban sajnos nincs Roaming infó, hiába kattintok részletekre annyi van összesen hogy megújuló adatjegy ..GB.
Ez alapján talán valóban 2,5GB, köszi, majd kiderül.. -
Sofian
őstag
Tényleg ennyire gaz a vb helyzet? Már reggel is akad a net.
-
bul07
nagyúr
válasz Sofian #58786 üzenetére
Valami van mert a Mobil flottás fórumba is sokan panaszkodnak
Nálam szombat délután-este volt valami mert beesett a sebesség ilyen 9/7-re, a normális 30/15 helyett (vasárnap nem használtam)
És amiből gondoltam hogy gond van hogy a ping is megnőtt, 20-24 szokott lenni és szombaton 40-47 között ingadozottSzerintem lehet valami a központi rendszerben, reszelnek valamit és lehet egy két gondot okoz
Egy órája ilyen 20/10 mértem, most hogy ezt írom rámértem és ezt kaptam
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tutu7030 #58788 üzenetére
Nem telefon
Adat sim, Huawei E5577C-be téveLaptopon vezetékkel összekötve és wifin keresztül telefonnal is ugyan azt mértem
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tutu7030 #58788 üzenetére
Hopp telefonfüggőt olvastam, ezért írtam amit írtam
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Én is panaszkodnék egy kicsit a mobilnetre, mert nálam is nagyon lassú.(2-3mbps) Én 2hónapja kötöttem a szerződést hipernet home s csomagra, de jelen pillanatban a legrosszabb döntésnek érzem ezt a 2 éves szerződést. Xiaomi redmi4x-ben van a sim, de ez így borzasztó. Az első hónapban semmi gáz nem volt vele, de most nagyon lassúcsak, és nem csak a telefonban hanem a "szappantartóban" mérve is. Nem tudjátok véletlen, hogy mi lehet vele? Ha ez így megy tovább akkor a 2 év kínkeserves lesz...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
semmi...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Sofian
őstag
Lekopogom.. mobilon netezésre használom a HD-t és a mostani VB kezdetig semmi bajom nem volt vele. Szóval remélem csak túl kell élni ezt az időszakot...
-
vpanangin
senior tag
válasz Viktor0610 #58796 üzenetére
Az baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest