Hirdetés
Aktív témák
-
rdi
veterán
Üdv,
elnézést a lámer kérdésért, de létezik 8000 -es tipusszámú Nikon?Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
válasz csiga997 #2458 üzenetére
Hehe ezt nem is tudtam. az az igazság, hogy max 1000 USd értékű lóvém van rá.
Nem az enyém volt, csak tőlem lopták el ....
a D40x miért nem tetszik annyira sokótoknak? Van valami elfuseráltság benne?
Mivel kell bele 4 Gb -os memória + egy 250 mm objektív is, valószínűleg D40-es lesz...
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
válasz csiga997 #2464 üzenetére
Nem egyszerű a helyzet.
A tulaj is ott volt velem, amikor tulajdonost cserélt a fényképezőgép (egyébként nem egy hanem rögtön kettő )
Ő a saját gépét 1000 USD-ért vette, pótakkuval + 4 gigás flashel ....
A feleségem rögtön rávágta, hogy akkor odaadjuk a pénzt, és akkor majd vehet magának gépet.
Én mondtam, hogy inkább megvenném a gépet, vagy annak az utódját, ami ha jól látom egy d40-es lenne egy 200 mm objektívvel. Ami egyébként szintén kb ugyanannyi.
Ja a másik gép egy fuji finepix volt, hála istennek az sokkal olcsóbb...
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Sziasztok, nemrég írtam itt, hogy elhagytam egy coolpix 8800 gépet, és helyette a D40 -et vagy D40x-et választanám.
Csakhogy a 8800-asnak volt digitális zoomja ennek meg nincs. Én értem, hogy a digitális zoomot szinte alig használja az ember, de tudnátok egyéb muníciót adni arra nézvést, mit mondjak még a havernak dícsérendő a D40-et?
Hogy ez már majdnem féprofi gép, vagy ilyesmi?Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Hát akkor bajban leszek, mert a képstabilizátor is egy olyan fícsőr, amit kedvel a haverom....
Nem játszik, hogy vegyek egy használt gépet, inkább odaadom neki az 1000 USD-ét és vegyen magának amit akar.
Csak javasolni akartam neki gépet. Optikai képstabilizátor és jól működő macro mód kéne... de a cooplixek nagyon bénákFej! Tor! Potroh!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest