Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz m3ss #46606 üzenetére

    "ja miert, ahhoz haladonak kell lenni, hogy vki fixet hasznaljon? olyan sok tapasztalat kell ahhoz, hogy odasetaljon a temahoz?"
    Nem baszodalásan, csak éppen mi egyszerű¨fotósok, akik nem vagyok akkora übermensek, mint te, mondjuk tudjuk mik a plebs igényei, és amikor a kompaktról áttérő user első kérdése, hogy mekkora a zoom, akkor nem fogja megvenni az 1x-es fixet.
    Az új usernek átfogás kell, biztonság és jó képminőség. Ezekből kettőt nem kapja meg az általad ajánlott összeállításból.

    Tehát nem a közelebb mászkálásról van szó. Az, hogy neked ez jutott eszedbe, már a te hibád. Úgy néz ki inkább rajtad röhögünk most.

    Csak azt nem értem, hogy ha te is elismered, hogy mégis használhatóbb volt, amit mi ajánlottunk, akkor min pörögsz még itt?
    Megígértem, hogy rakok fel csak neked fotókat a képelős topicba, Szóval relax. Azokon majd sköszöülheted a nyelved. Most szépen kicsit beborozok. Aztán tolunk egy Company of Heroes-t spanokkal. Aztán megünnepeljük a barátnőm szülinapját. Aztán holnap amikor magamhoz térek, és lesz kedvem, elbaszok erre pár órát. De az is lehet, hogy inkább megnézem a régóta váró Spartacust, Walking Deadet vagy a Game of Thronest...mert hála égnek holnap itt az új évad.
    Kicsit jobban vonzanak, mint órákig válogatni a képeket, meg utómunkázni rajtuk. Az pedig, hagy legyen én dolgom, hogy időmet mire szánom. Köszönöm!

    Hozzátenném, ha nem szúrtál volna ismét oda, ez az x hozzászólást és y idő is értelemsebben telt volna.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Aktív témák