Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pomorski #43324 üzenetére

Gondolom nem volt a boltosoknak vagy nem értettek hozzá. Nem csodálkoznák ha már nem lennének képben a S1366 platformot illetően :DDD

Én használtan vettem RAM-ot, mert így sokkal olcsóbban jött ki és "úgyse romlik el" (ha meg igen, akkor még mindig olcsóbb cserélni).
    Igazából a gyakorlatban nem sok előnye van a tuningmemóriának / memória tuningnak, így olyat választottam, amiből könnyen lehet csere példányt kapni.
    Corsair Vengence 1600 CL9, ebből van fent egy csomó. Ha akarom ez is megy 1866-on, de minek :U
    3x4GB-ot kb megkapsz 15k-ért. Szerintem remek vétel, 30k-ból meg van oldva az egész memória probléma évekre előre :DDD

Tuning: 6 modullal NB-nek kell 1,35V, mindegyik proci megy 4GHz-et (21x200 kb 1.30V környékén), ha le tudod hűteni, akkor mehet a 4,2GHz is 22x200-on 1,35-1,40V körül. Fölötte már nagyon elszáll a fogyasztás, szerintem nem nagyon éri meg foglalkozni vele. Benchmarkolni persze lehet 4,4GHz-en is, csak ott már 200W felett is benyel a proci, nem túl egészséges..... :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák