Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DR|FTK|NG

veterán

válasz Lelki1982 #1303 üzenetére

Borzasztó. Játékra jobb lenne egy Intel procis gép.
    Mennyit szánnál rá?

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz Lelki1982 #1303 üzenetére

Szerintem nem annyira vészes gépezet ez.

Amit tudnod kell.
    AMD = Olcsóbb és legalább annyira jó játékra mint az intel és többet fogyaszt. A melegedés szerintem már csak városi legenda, iszonyat jó hűtők vannak a piacon. Meg kell rántani, egy egy jobb kártya teljesítményre ösztönzéséhez. Igaz elég magas órajelekkel dolgozik nem véletlen.

Intel = A legjobb! (Mindenre).
    Mocskos drága.

A gép:
    Házat most nem nézem meg, de arra figyelj a nagyobb kártya is beleférjen és te is szépen elférj.
    Ne egy nyűg legyen az összerakás hanem jó emlék :) Zalman még gyárt egyáltalán valamit? :DDD Epic :)

Prockó szerintem nem rossz ennél már van újabb is ha jól tévedek, AM3+ egy jó hűtő (nem gyári!!!!) és mi gond lehet? :) Szerintem semmi.

Lap: Korrektnek tűnik abszolút! Jó választás lehet.

Táp: Pipa! Picit magasra lőtted, de nem baj elfér az. Nekem is 650-em van.

Memó: Kingston esetében már van újabb a HyperX Fury esetleg utána lehetne lesni. Árban nem hiszem, hogy nagyon durva, de újabb széria.

VGA: Szerintem beleférhet a keretbe egy erősebb kártya is, de lehetséges költői túlzás.
    Ha már AMD rendszer akkor egy AMD VGA?! :)

Amiket írtál játékok ezen a rendszeresen szerény véleményem szerint jó hűtéssel, jó órajelekkel átgondoltan röhögve el kell menjen. Később visszanézek és átszámolom a keretet, mert I love this game :DDD

Szerk: Ő a Fury :) Elég batár :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák