Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Egy valamin viszont nem lehet vita, és nem relatív: a havonta érkező csomag ~2x annyiba kerül, mint a normál bundle átlagára, és egyetlen játékon kívül zsákbamacska az egész.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Azért írtam, hogy ez az én véleményem.

Nekem pl. az általad említett 2K bundle iszonyat unalmas volt. (Nem rossz játékok, nem erről van szó.)
HB-tól azt várom, amit az első két évben nyújtottak. Izgalmas, kevésbé ismert/elvont/indie... címeket.
Mintha egy zenekar stílust váltott volna. Jó-jó, érzem az akarást, csak nem ezért szerettem bele. (Tudom, hülye példa.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest