Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rendo84

    senior tag

    válasz Ferke[HUN] #14378 üzenetére

    Az epilepszia veszélye is fennáll, azért tényleg nem árt vigyázni, nem véletlen a sok figyelmeztetés a játékokban. Egyéb idegrendszeri betegségekről nem is beszélve.
    Én mikor a Rust-ot toltam zsinórban egy hétig, persze mellette dolgzni is jártam stb..., megváltoztam ennek hatására feszült és idegessé váltam. Mikor abbahagytam jobb lett tőle a közérzetem az nekem is sok volt. Itt minden percben veszélyben van az ember, még ha a megépített házikóban vagyunk, és zajokat hallani kintről, akkor is lehet aggódni, hogy ki kit hallott meg, elment-e már vagy még bújkál a közelben rád várva, stb...:)
    Szóval szép és jó tud lenni az ilyen, de túlzásba nem szabad vinni.
    Nagyon jól eltalálták ennek az Alien-nek az atmoszféráját, aki szereti a bújkálós és picit taktikázós játékot, annak be fog jönni, nem csak rohanni és hentelni kell ész nélkül. Idegőrlő tud lenni nehéz fokozaton ez biztos. Sok a sötét rész a játékban, a zene is nyomasztóbbá tudja tenni, de ajánlott minőségi játék. Ennél vannak félelmetesebb horror játékok is nyilván, de 5.1-es, vagy valamilyen hasonló technikával még rátesz egy lapáttal. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák