Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz #31757056 #3558 üzenetére

    Sehogy sem tudok értelmet találni benne, a 4000 dollár láthatólag egy olyan összeg volt, ami a PC-nél adott volt, nosza, tornázzuk fel valahogy az iMac árát is erre a szintre. Ilyen erővel egy Macbook Pro-t is odatehettek volna, mert miért ne, csak az ár számít.

    Arról nem is beszélve, hogy az 5K iMac 32 GB rammal meg 3 TB Fusion Drive-val is "csak" 3250 dollár. És biztosak lehettek benne, hogy az iMac felhasználók nagy része a Fusion Drive-ot fogja előnyben részesíteni az SSD-vel szemben, mert minél kevesebb (de lehetőleg semennyi) perifériát akar hátul kábelen becsüngetni.

    De mindegy is, már sokadszorra írom le, mennyire nem nézem semmibe ezt a "tesztet", elnézést a habzó szájért :)

    General: valóban nem rossz az OS X, jó két és fél év használat után fájdalmasan buta most nekem a Win10, de nem éreztem magamban türelmet és kitartást ahhoz, hogy a Hackintosh-sal kísérletezzek. A hardver megfelelő lenne hozzá, elvileg nem is olyan bonyolult a dolog, de ismerem magam, mindig kifogom a legegzotikusabb hibajelentéseket, amit még a google sem látott :D Így inkább vettem egy Win10 licenszet, jobb a békesség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák