Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz sdavic01 #2069 üzenetére

    Enyémnek is ez volt a baja: füstölt, és bár volt alapjárat, de nekem meg nem akart menni rendesen. Nálam karbipucolás megoldotta. Értsd: elemeire szétszedni, minden csavart kitekerni, és kiszedni belőle a rittyót.

    Csavarok tekergetésére reagál a motor? Amikor nem alapjáraton használod, hogy viselkedik? Szerintem ez valami dugulás lesz...

    Nem tudom, milyen a karbid, de hasonló lehet az enyémhez. Abban volt egy nagyfejű csavar, ami egy üreget zárt el, "sima" csavarhúzóval lehetett kicsavarni, na az alatt felgyülemlett ilyen moha szerű, irgalmatlan büdös trutyi - kiszedtem, összeraktam, és máris reagált a tekergetésre, és közel sem füstölt annyira.

    A csavarok tekergetésére a "3 fordulat ki", és hasonlók csak kiindulási alapok, de kb minden motoron más az állásuk.

    Ezek a karbik olyanok, hogy az alapjárat, meg a terheléses üzemmód független egymástól, szóval lehet, hogy van alapjáratod, de amúgy terhelésen gyenge a motor (pl enyém), vagy pont fordítva is (pl tiéd).

    Ja, juteszembe, ha a súberen akasztasz feljebb egyet, nem lesz alapjáratod?

    Jó a hangja a mocinak! ;) :K

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák