- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyersszotyi
tag
Mulatósnak olvastam.
Mulatási.Adjatok nekem egy egész Bolygót a Világegyetemben és kimozdítom helyéből a fix pontot.
-
janos666
nagyúr
Jó, hogy vannak már ilyesmik. Valamikor ~7 éve még csak egyetlen Bluetooth-os mechanikus billentyűzetet találtam az "egész világon". UK-ból kellett hozatnom (eleve jó drága volt, és csak express szállítással adták fel külföldre), de legalább ISO. Néha gondolkozom, hogy mire cserélném, ha elromlana, bár ezen nincs NumPad.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
FoxiestFox
félisten
Hát a szép nem ilyen, de a formátumra tény hogy igény van, redditen is többnyire ilyen aprókat építenek az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kompaktság, kétféle színvilág, hot swap, három kapcsolódási módozat, Gateron G Pro switch-ek, dyesub PBT és némi csillapítás; nem hangzik rosszul a recept.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy milliméterre a kávamentességtől
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Dell Latitude 7390 2in1 i7-8650U, 16GB, 256GB NVMe, FHD IPS Touch, HUN Vil.Bill. Új Állapot
- Lenovo ThinkPad T560 27% 15.6 FHD IPS érintő i5-6300U 8GB 240GB ujjlolv dupla akku gar
- Corsair Void Pro USB
- Thinkpad P51 15.6" FHD IPS, i7-7820HQ M2200 16GB DDR4, 512GB NVMe, magyar bill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest