- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz chriskross #6451 üzenetére
Ez így van, pl. pro streetbe 1024es felbontáson (ami nem natív se a laptopon se az asztalin) a laptopnak szebb a képe mint az asztali monitoromnak!
dáranbézer: Úgylátom te nagyon keresed a hibát a laptopodba!
-
törölt tag
Nem értem miért küldöd a képeket A kép tömörítésésnél eleve lesz minőségromlás, valamint az hogy hogyan jeleníti meg a képet neked a monitorodon az egy dolog, attól még a screenshoton nem feltétlen lesz az amit a képernyőröl lementesz Nálunk pedig monitortól függően ezerféle minőségben jelenik meg a képed Arról nem is beszélve, hogy ahogy chriskross is írta, rossz felbontásba raktad a kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
-
LALA_kiraly
őstag
Ugyan már, ne itt, intézzétek el priviben
dárenbézer: én játékba szeretem pl az 1024-es felbontást. Azt meg be lehet állítani, h összébb tolja a képet, oldalt 2 fekete sáv marad, de az senkit sem zavar.
Talán így csinálhatsz legkönnyebben 16:9-ből 4:3-at.50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz Reag3nS #6461 üzenetére
Hát igen vannak. Régen én is atom kocka voltam, de ahogy idősödtem ez megváltozott és csak simán internetfüggő maradtam. Jó lenne róla leszokni.
Mostanába valamiért alapjáraton is 60fok fölött van a vga hőmérséklete. :S Kicsit behülyült szegény. De ameddig nem ég le nincs gond!
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz LALA_kiraly #6463 üzenetére
Bő 1 hónap alatt?
-
Reag3nS
senior tag
válasz LALA_kiraly #6463 üzenetére
van ilyen hogy kiszárad? akkor procinál is kiszáradhat... nekem sosincs kikapcsolva a gépem, és sosem száradt eddig ki nem hülyeség ez?
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
LALA_kiraly
őstag
válasz Reag3nS #6466 üzenetére
Akkor te se szedtél még szét gépet
Pár hónap után a hűtőt nem tudom levenni úgy, hogy a procit ne szakítsam ki.
Már 2 ismerősöm járt hasonlóképpen. Az egyik vr600 a másik m655 volt. Mindekettő fagyott, esett-kelt, sokszor el se akart indulni. Mindkettőt garanciába szétszedték, újrapasztázták, és a mai napig mennek. Van ilyen.50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Reag3nS
senior tag
eddig nekem ilyen nem volt, pedig amd-m 3 évig ment folyamatosan, intelem meg nyár óta megy folyamatosan. és nem volt még semmilyen hőmérséklet növekedés. pedig amit mondtatok akkor ettől lehetne...
minek szedtem volna szét? nem volt baja hobbyból meg nem nézegetem
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Reag3nS
senior tag
-
Thrawn
félisten
A témát kitakarítottam.
dárenbézer és chriskross szálljatok le egymásról, a személyeskedést fejezzétek be!
chriskross: Privátot semmilyen esetben ne rakj be még részletekben sem, mert könnyen fórumon kívül találhatod magad...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Scoobyka
addikt
üdv..
egyik haveromnak az msi 673-asán ma észrevettük ezt:telóval készültek a képek....szerintettek mitől van ez?...a kijelző bal lenti részénaz óránál egy vékony kék csík....
a pixelek nem haltak meg,mert piros és zöld szín is rendesen van.....vkinek vmi ötlet?....vizsgaidőszak alatt nem akar megszabadulni a gépétől...ezért a szervízbe nem szívesen adná most be...
-
chriskross
aktív tag
válasz Scoobyka #6475 üzenetére
Ezek vagy beragadt pixelek, vagy meghalt pixelek.
Próbáljátok masszírozni puha ronggyal, de vigyázzatok hogy ne túl erősen, mert több hibás pixel is kialakulhat. Vannak beragadt pixeljavító programok, lehet segít rajta valamelyik (már webest is készítettek). Ezt a hibát hívják subpixel hibának, tehát csak egy szín nincs rendben, ebben az esetben a kék. Ezt már nyugodtan vissza is lehet vinni, ha van rá garancia (ha jól tudom 5 hibás pixeltől számít garanciális hibának), ha nincs akkor a fenti javaslatomat próbáljátok ki. Sok sikert hozzá (nekem nem sikerült, de csak egy pixelemről van szó és nekem a piros világít folyamatosan)Szerk.: mondjuk, ha masszírozgatja és netalán előjönne mégtöbb hibás pixel (nem túl gyakori egyébként), akkor a szervíz úgyse tudja megkülönböztetni, hogy melyiket "csináltátok" ti.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz chriskross #6477 üzenetére
ő is ott vette ahol én az iponnál...és még azonos időben is...szóval ha 2 éves a gari akkor még 1 év van neki is és akkor Debrecenbe le tudjuk adni majd,ha mégse javulna meg...bár inkább sztem annak örülne,ha megjavulna...
köszi a progit..amúgy azt nem értem,hogy mitől...egyik napról a másikra lett...féltem most már az én gépemet...vizsgaidőszak előtt nem lenne jó ,ha lehalna nekem is..
-
p_adam
addikt
Na, akkor május 1-je alkalmából
Az MSI is megjelent az olcsó laptopok piacán.
[link]
Csajom találta - hamarabb mint énVélemény? Ennél olcsóbban is meg lehet úszni nem? Windows-ra pl. aligha lenne szükség, egy moddolt linuxot terveznék ráapplikálni. Meg ennél talán olcsóbb bolt is van de máshol nem találtam, hiába kerestem. Persze július még messze van.
Mindenesetre az eeePC a harmadik generációnál fog még csak itt járni amiről még semmi hír szóval ez nagy pozitívuma a gépnek.
Szóval aki tud erről a gépről valami friss információt, más fellelhetőséget, az küldön egy privát üzenetet (is), mert ide ritkán nézek be. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
chriskross
aktív tag
Hát sokkal többre nem mész vele, mint az EEEPC-vel, mert ennek is csak 10"-os a kijelzője és hidd el meg fogod unni, hogy semmi nem jelenik meg rajta normálisan (nekem anno ASUS R2H-m volt, kb 2 hónapig bírtam...) Egyébként a többi paramétere nagyon jó egy 112k-s géphez képest.
-
p_adam
addikt
válasz chriskross #6481 üzenetére
Azért a 10 col az mégse 7 col, szóval annál azért sokkal jobban használható, és a billentyűzete se kicsi (szerencsére). 1024x600 pedig szélességben elegendő, csak magasságban kell scrollozni kicsit többet, teljes képernyős képnézegetés esetén meg lehet választani a levágás vagy a kicsinyítés között. Szóval az eee-nél sokkal jobban vállalható kompromisszum.
Kár, hogy megnézni nem lehet és sehol máshol nem tudni még a forgalmazásáról szóval aki tud még infót hogy hol lehet majd kapni még, szóljon ;)[ Szerkesztve ]
-
chriskross
aktív tag
Akkor inkább had ajánljam Neked az Acer Aspire 5315-öt. Ugyanezekkel a paraméterekkel, csak 15,4-es monitorral 100ért dobálta a Media Markt is pár hónapja. (Igaz kártyaolvasó nincs rajta ) De ha mindenképpen MSI-t akarsz, akkor ennél tényleg nincs jobb kompromisszum ilyen olcsón (hacsak nem akarsz használtat).
-
sipec
csendes tag
hat jol nezek ki ha elszarodik a venti
visszaolvastam, kezdetkor alapjaraton 58fokos volt kb a proci, most 68...
regebben 75 fole sosem birtam felhuzni, most tomoritettem be egy csomo cuccot, es dolgoztattam a gepet, 72foknal nem megy fontebb,,
akkor most mivan?
józsin z bázsin k vesznyici sze blízsi
-
sipec
csendes tag
hat most 54fokos, mondjuk lehet azzal volt a gaz, h teljesitmenycentrikusra volt allitva, most meg energiatakarekos..
de szentem zug:/
mintha olyan lett volna regeben h hallom h suhan ki a levego es ennyi, most meg olyan hangja van, mint egy neoncsönek kb...józsin z bázsin k vesznyici sze blízsi
-
törölt tag
Szerintem ez az új MSI noti amit belinkeltél nem rossz (persze nem fogsz játszani meg ilyesmi, de gondolom nem is arra szánod). Atom technológiás intel proci van benne, ami nagy sláger lehet a noti piacon, nagyon alacsony fogyasztású procik, persze jön hamarosan az AMD is egy komplett alacsony fogyasztású proci+alaplap+videókártya (integrált) családdal.
Szerintem nem rossz, de csak akkor ha van más színben is -
p_adam
addikt
válasz #35962624 #6487 üzenetére
Pontosan tudom mit tud (pl. arra nem kell számítani hogy gyors lesz, kb. a korábbi 900 MHz-es Celeron-nal egyezik a teljesítménye az Atom processzornak, csak kevesebb energiát zabál), de ebben a színben barátnőmnek tökéletes lesz De van feketében és fehérben is A PR200 nagyon tetszett neki ugyanebben, csak ugye az majdnem 2x ennyi. Így persze majd át kell hidalni az optikai meghajtó hiányát, de ez legyen a legkevesebb. Én inkább egy boltot keresek ahol van ilyen még alacsonyabb áron, Windows nélkül.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz chriskross #6490 üzenetére
Jah tényleg. Lehet, hogy neked van igazad!
-
sipec
csendes tag
-
Informátor
csendes tag
Ha új géped van, akkor a ventillátor zaj probléma előbb-utóbb jelentkezik.
Ezek ilyenek, írtam már pársokszor.A hűtést nem befolyásolja (írtad is, hogy utána ok volt a hőfok), csak zajos. Most kicsit zajos, később majd jobban zajos lesz. De a levegőt ugyanúgy áthúzza magán.
A paszta ezeken nem tud kiszáradni, mert gyárilag egy kemény, nem folyós anyag van a bordán (tehát nem paszta), ami hőre kicsit enged, szépen összekapaszkodik a hűtendő felülettel. A trutymó szimpatikusabb nekem, MSI-nek meg ez az izé jön be.
-
sipec
csendes tag
akkor vegulis no para...
meghallgatoma tesomet is a heten, neki aug ota van egy 673x-ese
józsin z bázsin k vesznyici sze blízsi
-
Scoobyka
addikt
válasz chriskross #6479 üzenetére
a tegnapi progid következménye ez lett:
[link] mint látható egy szép nagy folt...mégvalami ötlet amivel mégjobban galyra vághatóm haver kijelzőjét?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest