- Milyen NETbookot vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #15928 üzenetére
Ezek szerint nincs sok tennivaló, és egyből építik a candidate-t. Köszi.
MOD: Végülis akkor 10 beta lesz?
Azért lesz dolguk még a srácoknak. Itt és itt is elég szép mennyiségű bug van. És ezek általában még sokasodni szoktak.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #15931 üzenetére
Pont most akartam kérdezni, hogy tudsz-e valamit az IE9-cel kapcsolatban (főleg a D2D miatt).
Holnap meg is nézem, hogy mennyit segít rajta.
Köszi az infot (meg a 11. betaról is). -
BullZeye
veterán
És ezt WinUpdate miért nem dobja ki alapból? O.o lehet még jóval több másik ilyen ezzel kapcsolatos updatet misseltem, mert valamiért nem ajánlja fel?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15937 üzenetére
Persze, amikor kiírta hogy nem települ, mert fent van, akkor megnéztem a WU előzményeit és egyezett a KB... . De az is igaz, hogy leharcolt a rendszer, volt fent IE9 Pre 7, most IE9 béta, Firefox béta 8, nightlyból a 9-s, most a tízes, Nvidia illesztőprogramról a gyári (186.91) és a legújabb béta (266.x). Ennek örömére ma újrahúztam a W7-t és visszatértem a stabil rókához (elviselve, hogy pár lapra tartalomkódolási hibát dob). Hogy mért a stabilhoz, ennek két oka van: Avira nem kompatibilis vele (WebGuard része a bétával/nightlyval), ez nem is lenne akkora gáz, de az már igen, hogy körülbelül óránként elszállt böngészés közben a vga illesztőprogramja, pár másodpercig fekete képernyő, majd helyreállt és jött a Windows üzenete, hogy tragikus módon leállt a képernyő illesztőprogramja, majd újraindult. (DirectX a legfrissebb volt mindvégig és WebGL alapértelmezett Angel beállításon volt)
-----
Közben tettem egy próbát Operával, majdnem mindent beállítottam, már ott tartottam, hogy végleg cserélem a rókát. Kiléptem a böngészőből, ezután általában mindig futtatok egy CCleanert (berögződés nálam), erre meg törölte a NoAds beállításait. (itt jegyzem meg, nem pár perces munka volt végigzongorázni a látogatott lapokat és beállítani, hogy mit blokkoljon szerencsétlen )
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15941 üzenetére
Elobb olvastam a FF topikot, majd utanna a W7-et.
Nekem is lejott a frissites a WU-rol, csak meg nem tudtam mire valo?
Most mar tudom, koszi" a valaszt.Mod: Nem tudsz ajanlani egy jo RSS olvasot az FF ala, kicsi a moncsi (19") eddig masok bongeszot hasznaltam valami Op.... de mar nem szeretnem hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15945 üzenetére
Köszi.
-----
Bizakodóak és optimisták is egyben, szerintem nem tartható az időpont, én körülbelül április elejére gondoltam a véglegest, főleg, hogy írtad nem is olyan régen, hogy jöhet a 11. béta verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #15945 üzenetére
Én márciusra tippeltem kár hogy nem lessz visual tab
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15948 üzenetére
Szerintem erre gondolt, te írtad kicsit feljebb. Link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #15957 üzenetére
Végül lecseréltem erre : https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4490/
-
vante
aktív tag
-Akkor nem tudja senki sem feltenni valahova a frissítést? Mert én még mindig nem tudtam leszedni. Vagy olyan külsős oldal, ahol még szoktak MS frissítéseket feltenni, és ez már ott van?
- Most akkor február vége a FX4 kitűzött megjelenési időpontja?
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #15120 üzenetére
Most nézem, sokkal jobb. Támogat egy csomó metadata block-ot, amiket a Chrome vezetett be és az UI is jobban illeszkedik a 4-be.[link]
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #15964 üzenetére
Mindjárt kipróbálom. Gondolod, hogy egy másik kiegészítő kavarna be?
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15964 üzenetére
Eddig nem vettem eszre mert nem valtogattam a nyelveket, angolt forditgatok vele, de igaza van hubfatal-nak kiprobaltam en is amit irt, uj profillal.
Nalam is a cimsor mellett van.[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #15959 üzenetére
Én meg közel egy éve ezt használom. Nem kell hozzá bekapcsolt Firefox. Eddig kifogástalanul működött.
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15970 üzenetére
Windows frissítés az alap nálam, DirectX-t eddig nem frissítettem, mert nem volt rá szükségem, ezentúl majd használni fogom.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15970 üzenetére
Kiegeszites! Csak abban az esetben tortenik a hunfatal es altalam is produkalt hiba ha a Quick Translator ikonja felvan teve a cimsorba, tehat ha alul a kiegeszitosavon valtogatok nyelvet ez a hiba nem jon elo!
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15973 üzenetére
Bocsanat a Eszkoztar-ra, ha a beallitasoknal bepipalom hogy mutassa az Eszkoztaron.
Tehat pontosan: csak akkor lep fel a fentebb emlitett hiba ha engedelyezve van az ikon elhelyezese az Eszkoztaron.
De csak ebben az esetben, tehat a Kiegeszitosavon is lathato es az Eszkoztaron is, ha csak a Kiegeszitosav-on van ahogy eredetileg is telepiteskor oda helyezi magat akkor jol mukodik.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #15975 üzenetére
Nekem csak ott van, kiegészítősávon nincs, ki is van kapcsolva.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15977 üzenetére
Nekem is csak ott volt de a helyesmukodes erdekeben mar csak lent van a Kiegeszitosavon.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15980 üzenetére
nekem már most így néz ki O.o és 1 hete is így nézett ki
-
pete_21
addikt
Tetszetős. Ezzel már tényleg olyan simán olvasható lesz, mint a GDI-vel.
Minden elismerésem az övék. Ha az MS nem képes megcsinálni a javítást, akkor a Mozillánál megoldják máshogy.
(Vagy lehet, hogy a D2D-ből csak a subpixel AA-val lehet kihozni jobbat, és azt nem tudta az MS alapértelmezetten beleépíteni, és egyben alkalmazni? Bár elég hihetetlenül hangzik, hogy globálisan nem lehet, és minden alkalmazásnak külön meg kell írni...)[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Az igen, nagyon szépek a betűk.
-----
W7 x64 alatt is ilyen szépek a betűk, mert látom a linken 32 bites van megjelölve, vagy mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15982 üzenetére
Jahm, szokásom hazudni ilyenről itt a kép, hogy nálam milyen:
Csöndben megjegyzem, hogy a jan 11. update sincs fent, mert azóta se ajánlotta fel nekem, fogalmam sincs miért. És az updatek között sem szerepel.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15990 üzenetére
SP1 release candidate van de már vagy 2 hónapja, ez 2 hónapos frissítés lenne? És igazad van, nem ilyenek a betűk, hanem szebbek
-
klambi
addikt
válasz WonderCSabo #15953 üzenetére
de eddig jól ment aztán néhányszor összeomlott aztán azóta nyista semmit nem akar azzal...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
egykori
őstag
Már éppen kérdezni készültem, hogy valamiről lemaradtam? De megadtad a választ:
"visszakerültek a fülek a címsorba"
"Még sosem voltak ott."
Nekem fenn van már egy ideje a stabilon kívül az aktuális béta és a 10-es pre Minefield, és sosem láttam a címsorban füleket. (A Norton eszköztár már megjelenik a helyén, de még sajnos nem működik ez utóbbiakban.)
Úgyhogy köszönöm a megnyugtatást.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15997 üzenetére
4.0 Beta 8.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15999 üzenetére
Ezzel működik, szinkronizál. Köszi.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15999 üzenetére
x64 azóta is gyengélkedik? Múltkor írtad, hogy már majdnem olyan jó mint az x86 azóta változott valami?
-
vante
aktív tag
Akkor ez mi? Vagy még nincs kint hivatalosan a főoldalon, csak azért?
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0b9/
Másik, szerintem volt benne, úgy nagyjából a beta5-ig, csak aztán kikerült belőle. Mint az elöző hsz-omban is látható, már akkor is ugyanúgy odarakta a füleket. Nem babráltam, pluginoztam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #16005 üzenetére
Nálam látni lehetett a változást (virtuális xp), 5-ösig legfelül voltak a fülek, majd 6-os változattól kezdve már FF gomb alá kerültek. Majd most a 9-essel már megint fent vannak (mint azt a legutolsó képemen is látni), pedig nem én nyúltam hozzá.
lent
fent[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz WonderCSabo #16013 üzenetére
Nem raktam csak egy ikont amikor a 8-as bétát tettem fel. Próbaként kitöröltem és újra lehúztam az asztalról, majd közvetlenül az firefox.exe-ről is csináltam parancsikont de így sem jó.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz WonderCSabo #16015 üzenetére
Igen, 64 bites.
szerk.:
Gond megoldva, kitöröltem az ikont a tálcáról és amikor meg volt nyitva a róka akkor jobb gomb az ikonon és rögzítés a tálcára.
Érdekes mindenesetre, hogy a korábbi verziókkal vagy más programokkal ment a simán ikon lehúzás a tálcára és mégse volt kettő futás közben.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #16007 üzenetére
Mindegy, nem lényeg. 4 vagy 5. A lényeg, hogy visszarakták.
-
Siriusb
veterán
válasz WonderCSabo #16018 üzenetére
rofl. Kitartás.
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #16018 üzenetére
Akkor hol vannak, hogy nevezik azt a részt, amikor fent vannak? Mert mindig kapom tőled, de igazából elbeszélünk egymás mellett.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #16025 üzenetére
Nem hivatalosan, már egy ideje fent van sok emberkének nem?
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #16023 üzenetére
Igeeen, arra gondoltam. Én voltam a hülye Sry.
Egyébként feltettem most már éles rendszerre, Win7-nél. Atomjó. Igaz a betűk tényleg kicsit mosottak voltak, de a KB2454826 segített rajta. Remélem a win7 SP1-ben már benne lesz, amúgy is akarok majd teljes újratelepítést
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #16029 üzenetére
jahm, emiatt volt nem kevés félreértés
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15234 üzenetére
Szted beraknának Quick Translator-be egy olyan feature-t, hogy ha ablakosan fordítok valamit, és beírok egy magyar szöveget, és magyarra van állítva ugye translate, akkor ne magyar-magyar legyen, hanem ismerje fel, hogy az magyar, és automatikusan az angol megfelelőjét írja ki?
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #16033 üzenetére
nah ez király
-
djyuri
őstag
válasz WonderCSabo #16038 üzenetére
OK
-
Rototti
senior tag
válasz WonderCSabo #16040 üzenetére
Igen ez az. Köszi szépen a keresést. Lehet, hogy erre az rc-ig várni kell.
Kimi - The King of Spa
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #16045 üzenetére
És hogy lehet azzá tenni? Csak úgy, hogyha azt átnevezem "default" -ra?
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #16047 üzenetére
Ez még nem biztos, hogy tökéletes megoldás, mert a Default sort kell átmozgatni a használni kívánt profilhoz.
[General]
StartWithLastProfile=1[Profile0]
Name=default
IsRelative=1
Path=Profiles/qvw4ga9p.default
Default=1[Profile1]
Name=migrate3612
IsRelative=1
Path=Profiles/hzrzr40b.defaulttAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #16047 üzenetére
dqdb kiegészítésével már sikerült!
Köszönöm mindkettőtöknek![ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #16051 üzenetére
Bocsi a félretájékoztatásért, a component alpha support nem nagyon változtat már semmit.
-
cellpeti
nagyúr
válasz WonderCSabo #16054 üzenetére
Hát akkor ennek nincs sok értelme, mármint a FF Sync-nek. Legalább új jelszót lehetne kérni, de még azt se.
Chrome legalább elmenti gmail-be a kedvenceket.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #16059 üzenetére
Épp ez az, hogy teljesen friss telepítés volt, új profillal, ráadásul a biztonság kedvéért a Portable verziót is feltettem, ott is teljesen friss profil volt. Pont ezért nem értem az egészet. A lassulás a 3.6-hoz képest látható és nagyon zavaró, a Peacekeeper például nagyon keservesen megy még a 3.6-hoz képest is.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest