- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Meg tudna valaki mondani, hogy milyen koltsegekkel jar a 125ccm-es motor és a 250-es?
Adók, biztosítások, stb... elég a megközelítő érték, hiszen motor kozott van kulombseg.
Szóval mennyivel tobbe kerul fenntartani egy 250ccmes motort mint egy 125oset.''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
b0unCe
aktív tag
Olyan motort keresek, amely városban, hosszú túrán és erdei utakon is egyaránt megállja a helyét akár két személlyel és csomagokkal is. Túl nagy méretű blokkot nem szeretnék inkább a 650ccm körüli kategória érdekel. Használtra gondoltam elsősorban, mégpedig 1 milliós ár körül. Elég magas vagyok, így elég fontos az ülésmagasság és a kényelmes üléspozíció.
Megbízhatóságot rendkívül fontosnak tartom, nem szeretném, hogy pl. skócia közepén megálljon, vagy akár a városban egy fontos munkához sietve.
Mit tudnatok ajánlani?
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
-
b0unCe
aktív tag
válasz TayRol #27420 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Használt motort most fogok először venni. V-stromok blokkjánál mennyire vegyem figyelembe a futott kilómétert? Mert 40-50ezret bele fogok tenni a következő 5 évben simán. Sok meghírdetett v-stromban pedig 30-40ezer van már.
Nézzek inkább kevés kilóméterrel, vagy nem gond a 30k km, ha jó állapotban van?
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
b0unCe
aktív tag
válasz Topiccsendőr #27425 üzenetére
Köszönöm, meggyőztél. Nem véltetlenül ez a beceneved.
-
b0unCe
aktív tag
Varadero és a v-strom 1000-es kicsit böszmék szerintem városba. 650-es azért jó, mert mindent ötvöz egyben, igaz ez sem túl kicsi. Igaz terepre nem igazán ajánlják, persze azért ki lehet menni vele egy ösvényre.
Az Afrikában meg az fogott meg, hogy mindenhol azt írták, hogy bármilyen körülmények között elmegy 100.000km-et. Terepre és városba is kiváló, csak ritka ebből a jóállapotú és viszonylag drágák a korához képest és a kényelem is visszafogott.
-
b0unCe
aktív tag
Az új transalp csodásan néz ki, de az már más árkategória is mint ahogy mondtátok. A régi meg otromba és nem is istenítik annyira.
[Fun clubbal] meg a V-strom is rendelkezik MO-n. Nem is kicsivel, mintahogy ezt a videó is bizonyítja
Mennyire alkalmas terepezésre a V-strom?
-
b0unCe
aktív tag
Nyáron én mindig szemüvegben motorozok, de csak azért mert viszonylag jó a szélvédelme a motornak. Plexit lehúzva bezárva érzem magam, akármennyire tiszta is. Így viszont fel tudom tolni és nem is kell féltenem a szemem a bogaraktól és anaptól sem.
-
b0unCe
aktív tag
Hát ja, egyszer kétszer elcsattan egy bogár a pont nem védett részen, de hát ez nem nőknek való nekik ott van a darázsmentes kisautó.
Viccet félre téve, azért a szélvédő miatt ritkán fordul elő. Ezen a héten mentem 1500km-es túrát és kb 2-3 pici bogarat kapott a homlokom. Darázshoz szerencsére eddig nem volt szerencsém, de póló alá csak akkor mehetne be, ha nem vagy felöltözve rendesen (kabát, hosszúnadrág).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest