Aktív témák
-
cochy
tag
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #23099 üzenetére
gondolom ajanlott ezeket a felszort iveket elkerulni, foleg kigyorsitaskor.
-
Boci_83
őstag
válasz Kasza08 #23089 üzenetére
A Tanksapkát körbe csavarok fogják, erre csináltam egy tartókonzolt, alá gumilap, és hozzácsavaroztam kamerát ehhez a konzolhoz.
Köszi mindenkinek aki megnézte a vidit, a fehér por valóban azért volt a pályán, mert valaki szétszórta az olaját, és hogy feligya azt, illetve lássák hogy hova ne menjenek rá a motorosok. Szerintem nagyon jó ötlet volt. Első néhány körbe kint is volt a zászló, de 3-4 kör után már nem mutatták...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Boci_83
őstag
Nem érdekel valakit első gumi? Nekem meg jó lenne a hátsó. [link]
-
Gaboman
nagyúr
Gondoltam meglepem anyámat és apámat egy nekik való motorral de rájöttek hogy mire készülök és megkértek hogy ne vegyek nekik.
Pedig apám nagy motoros volt anno,most meg már nem érdekli úgy néz ki sajna.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
SzalaiG
addikt
Tegnap mentem egy laza 200km. Szfvár-Veszprém-Nagyvázsony-Halimba oda-vissza.
Gyönyörű idő, rengeteg motoros, kánaán lett volna, ha nincs annyi rendőr. 2x is megállítottak. Egyszer a veszprémi körgyűrűn, egyszer Vázsonyban. Veszprémnél csak motorosokat ellenőriztek már 4 állt mikor engem is leintettek.
4-5e fordulat között 90-110es tempoval kényelmesen elgurulgattam. Nagyon zsír volt erre egy-egy autós mintha ott sem lennék. BMW és Merci ment el mellettem vagy 200 felett és a sok autós a motorosokat szidja. -
Boci_83
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Boci_83 #23118 üzenetére
Patent volt nagyon. Hárman voltunk a pályán. Volt egy versenyző csóka, akinek csúszott a kuplungja, úgyhogy inkább nekünk mutogatta az íveket, meg tanított erre-arra. Én nagyon örültem hogy szar volt a motorja, mert úgy lapon vettük a kanyarokat vele, hogy a Hungaroring az lóf*sz volt ehhez képest. Nagyon sokat segített a srác. Beállítottuk az előfeszítést, csillapítást, mondogatta, hogy hogyan kellene ülni a motoron. Milyen íveket használni. Ő tartja a rekordot a ringen 1,16 valamennyit. Talmának az idejénél jobb. A srác úgy vette egy kézzel a kanyarokat, hogy döbbenet. Rengeteget tanultam a 3* 30 perc alatt, az elején azt mondtam hogy soha többé nem jövök ide. De a versenyző kolléga egy szintel feljebb emelte a nap minőségét. Voltak autósok is, de nem sok vizet zavartak, nem mentek le a páyláról. Csak a délutános utcai autós mókusok, azok frankón felporozták a pályát. Tavalyelőtthöz képest változás, hogy nem húsz percek vannak, hanem 30, és 12 óráig van 9 től. Összeségében bánhatod, hogy nem jöttél
Explosión de dos tiempos
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #23119 üzenetére
Azert ez eleg jol hangzik...
-
Integra
titán
tanulj mester, tanulj, mert majd te fogod nekünk az íveket mutatni...
mentem ma a mulláson, elképesztő szélvihar, csak úgy hajigált ide-oda, mondom békésebb az a 90kmh, hasítom a szelet a jobb sávban.
vvvííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, ezres speedbike 200 felett bőven úgy eltépett mellettem ilyen időben, hát a tükörben sem láttam, pedig azt is nézem, csak azt nyugtáztam, hogy brutális hangrobbanás mellettem..
lobogó kék farmernadrág, lobógó fekete széldzseki, gondolom sietetett a motoros boltba szerkót venni, mielőtt még bezárt volna.. elképesztő..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Tankbort szeretnek a Hondara. Tudja valaki, hogy hol lehet kapni, es kb. mennyiert vesztegetik?
while (!sleep) sheep++;
-
Boci_83
őstag
Hát az igazság az, hogy menni mentem volna, de most kiköltekeztem magamból, és úgy gondoltam ezt most kihagyom. Talán legközelebb. Hátsó gumit is veszek, mielőtt legközelebb pályára megyek, mert ez nem oda való. Utcára jó, főleg egy gyengébb gépre, haveromnak ugyan ez a gumi van fent R6-on és mivel ő kicsit óvatosabban is járkál a motorral így vagy 15 000-et ki fog neki bírni, nekem 5000 van benne, és már hogy is mondjam, egyre jobban közelít a kopásjelzőhöz. Igaz ebben benne volt a Hringről hazajöttem és megfüstöltem kicsit dolog is. De már amúgy is kopott volt, pedig majd 7mm!! profilmélysége volt!
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Honnan tudhatod, hogy 2009-ban élsz?
01. Véletlenül a mikrón ütöd be a PIN-kódodat.
02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával.
03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg AZ e-mail címük.
05. Négy éve ugyanannál AZ íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
08. Felhívod a családot, Hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
10.Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.
11.Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte..
12.Reggel AZ első, Hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
13.Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.
14.Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.
15.Túl elfoglalt vagy, Hogy észre vedd, Hogy nincs 9-es a listán.
16.Tényleg megnézted, Hogy nincs 9-es a listán.
17.Gondolom AZ sem tűnt fel Hogy két 5 van a listán.
18.Ezt is megnézted, újra......
19. ....és most röhögsz magadon[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Par hajszalkarc nekem is van, a tanktaska miatt, hiaba figyelek ezerrel.
off: atya-gatya!!
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #23135 üzenetére
jujj, az a klip eleg durva, emlekszem ra.
mod: megtalaltam
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
"mindig ez a klip jut eszembe ilyenek olvasásakor"
nekem is...
kíváncsi vagyok, milyen sérüléseket szenvedett (gondolom alkar bőrt alaposan lecsiszolta az aszfalt), és hogy ebből megtanulta-e a leckét...Pénteken (miután végre leadtam a szakdogát ) elmentem személyesen is megkérdezni csigáékat, de továbbra is azt mondják, hogy 2,5-3 hónap...
Holnap felhívom SOS-éket, hogy a kedden induló csoportban van-e még hely. Csak kár, hogy a város túlvégén vannak, kb 1-1,5 óra bkv-val )Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zsoltee10
addikt
válasz TayRol #23134 üzenetére
az első szezonban annyira féltettem, hogy nehogy egy karc is legyen rajta....
ha használva van, akkor apró karcok lesznek itt-ott, tanktáska, csizma, térdvédő, felpattanó kavicsok, por, bogarak, bokrok, garázsajtó, stb stb. nekem most 39000 van benne, és a tankon is látszik karc, a faridomon is van, a csizma helye is látszik, ha megcsillan a fény, látszik, hogy nagyon finom karcok vannak a fényezésen is. környezeti hatások. vettem egy nagyon fasza polírpasztát, nedves felületre kell felvinni és amellett, hogy políroz, egy viaszszerű réteget visz fel a fényezésre, így a vizet lepergeti, a kosz, bogarak, aszfalt darabok kisebb kárt tesznek benne. kipróbáltam egy tenyérnyi helyen a tankon, és egy elnagyolt kezelés után is látványosan fényesebb a felület, és a rácsorgatott víz leszaladt róla. érdemes a felnit is bekenni, könnyebben lejön majd a láncspré. egyébként valami német cucc, 50 euro egy 500ml-es flakon, de nekem kb. 3eFt-ba van.
-
Prof01
veterán
Én is láttam olyat, a gondolatától is kiráz a hideg, mert én már tapasztaltam sajnos.
Forró nyári napon levetem a kabátot és pólóban vezettem. Megcsúszott az am. se túl stabil robogóm és az aszfalt szépen lekapta a bőrt, gennyezett az alkaromon a horzsolástól elég szépen. Szerencsére nem volt annyira komoly, mint amit abban a videóban láttam, szal bőr átültetés vagy hasonlóra nem volt szükség szerencsére (kórházba se mentem, lefertőtlenítettem azt jólvan). Azóta soha többet pólóban és soha többet robogóval.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Jodanovich
senior tag
péntek kunmadaras! ki megy/jön?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
veterán
válasz Jodanovich #23141 üzenetére
Remélem addigra megjönnek a most vásárolt cuccaim
Akkor jövő hétre kész lesz a viffer, elmászom műszakira, utána megvan a rendszám, és banzaiii!どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap sikerült valakinek túrázni?
Mi voltunk Esztergom,Visegrád,Szentendre kőrúton.
Ezt az életet ami arra van,hú,több volt a motoros mint az autós.
És a táj az valami fantasztikus utoljára 1990-ben jártam Visegrádon,már nem igazán emlékeztem rá.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #23081 üzenetére
na milyen volt euroring?
-
ALI_G
veterán
Kihez mész berénybe?
1-jén nekem az összes helyi motoros haverom megy kunmadarasra, már hívtak is persze, de oda nem akarok menni. 2 évben elég egyszer, meg egyébként is ugyanezt látom full ingyen minden ősz végén Mezőberényben, amire az itt lévők közül eddig senki se jött pedig hívtam őket már 2-szer is.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest