Hirdetés

Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz chab7 #11703 üzenetére

    chab7:

    Szerintem a napos utcán nem a menüben kell szaladgálni. Hanem akkorra már be kell legyen a teló lőve, és csak használni kell. Útközben nekem csak a home, az appok vannak használatban, tehát nagyon ritkán fordul elő, hogy valamit pont napsütésben kell matatni a menüben. Ezeket már előre beállítom otthon, ahol meg nekem kellemesebb a feketét nézni.

    Kicsit ironikus leszek... ezek szerint este kiteszed azoknak a partnereknek a direct call linkjét a home-ra, akikkel másnap beszélni fogsz, valamint azokét is, akiknek sms-t írnál, sőt meg is írod előre... mert például a tárcsázó, a névjelgyek és alapesetben az üzenetek is fekete hátterű ugyebár... bocs.

    Komolyra fordítva: az alap droidot NEM tudod úgy használni, hogy bele ne fuss az általam említett problémába. Továbbmegyek: a MIUI-t sem... hiszen az egy dolog, hogy a rom szembarát, de a további appok jelentős része szintén ebben a barátságtalan temetői színvilágban készül(t).

    (#11704) Mozzarella

    Juteszembe, a miui.us verzióban valami hihetetlen igénytelenül szutyok a boot logó.

    Hála a magasságosnak, hogy elég ritkán kell összefutnom vele... és én speciel nem nézem folyamatosan, amíg bootol. Tényleg xar, mert szaggat, low-end telefon hatást kelt.

    (#11705) YAS-dude

    Az alap aosp (google-féle) androidban fekete a háttér, szerintem azért, mert pl. amoled kijelzők esetén energiát lehet vele megtakarítani (ott nincs háttérvilágítás, hanem az egyes pixelek világítanak, így a fekete pixel nem eszik akkut).

    Igen, ezt tudom... megint előtör bennem az irónia...
    Ugrálnék örömömben, ha amoledes telóm lenne és ezzel 20% akkuidőt megtakarítanék... nem baj, hogy napfényben rontom a szememet és ráadásul 2x annyi idő kiskubizni, hogy mi van a képernyőn... ááááá ... az akkuidő fontosabb. Az meg, hogy a piacon levő telefonok többsége még TFT... az kit érdekel... a jelek szerint a guglit a legkevésbé.

    (#11707) tarnagy

    Az e-péniszt loptam, csak itt pont helye van...

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák