Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #11091 üzenetére
Mivel? Total commander?
csabi94
A Samsungok olcsóbbak, és azok hivatalos forrásból vannak.
Mozzarella
Keress Samsungot az árgépen. Azokkal tuti működik a teló. Bőven elég class6 is.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Lejárt...
Nekem a Class6 Samu 16GB 9.6MB/s írási és 25.9MB/s olvasásit hoz.
RootRulez
Csak mert amíg én be nem állítottam a TC-ben a kompatibilitási módot Másolásnál addig nekem nagyon lassú volt a másolás a kártyára.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RootRulez
félisten
Olyanom lett nekem is, anno ezt mértem vele.
Ár/értékben legjobb és tényleg van gari, hisz boltból vettem.
Mennyi volt az a nagyon lassú? Ennyi, mint nekem vagy ez a 3.25MB/s PC - Taló nem rossz?
TC-ben hol kell állítani?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz AizawaKouta #11109 üzenetére
indítsd újra a telót téma választás után, mert a legtöbb a tárcsázót is átcsicsázza
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #11108 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy a CM7-be nem lehet a MIUI-ból a tárcsázót beaplikálni? Idegesít a CM7-ben a T9 hiánya a tárcsázóban, a Dialer One meg nem annyira tetszik.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
AizawaKouta
tag
válasz CoolBoy323 #11110 üzenetére
Kösz, (ez most épp nem, mert lemerüléskor kikapcsolt előtte) megnézem majd ha a többit próbálgatom. Csak van amelyikbe ez tetszik, van amelyikbe az. Pl.: tetszett a sebességmérős aksi ikon is az állapotsávon az egyikbe, az energia ikonok a másikba, az állapotsáv színe a harmadikban… Majd egy saját témát kellene összedobni, de még ma majd nézelődök.
-
RootRulez
félisten
Elkezdtem én is játszadozni a témákkal és eddig akármelyiket kapcsoltam be (ami nem volt fent CM7-en alapból) foltosak lesznek tőlük a Widgetek. Ilyen rajzolási hibákat korábban is megfigyeltem már akkor, amikor lekicsinyítem az homescreeneket és mind látszik lekicsinyítve...
Csinálok pár screenshotot...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz AizawaKouta #11114 üzenetére
nálam is ez a helyzet nincs meg a tökéletes
egyedit azért nem csinálok, mert nem hiszem h túl egyszerű, túl sok időt venne el az életemből... majd esetleg vizsgaidősuckban
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #11116 üzenetére
Na íme, azóta kipróbáltam másik háttérrel és nem csinálja.
Amikor a saját hátterem van, meg így festenek a dolgok:
Szóval másik háttérrel nem foltoz, de nekem meg ugye csak a labdás háttér kéne.
Másnál van ilyen?
mod: Hátul a felhő kavar ve. Mekkora sz@r...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #11112 üzenetére
Nekem olyan 9-10 MB/s PC-ről is.
(#11113) tarnagy[ Szerkesztve ]
-
-
natë
nagyúr
A Go Launcher EX-et próbálom LP stílusra személyre szabni...Hát a fejlesztők nem tétlenkedtek, már nincs miért használni a LP-t. A GL Ex mindenben veri.
-
RootRulez
félisten
Stable másnak se mutatja rendesen a WiFi fejerősséget fent a sávon? Mert nekem minimumot jelez,de amúgy más programok meg egyhangúan azt jelzik, hogy kifogástlaan a jelerősség...
-
RootRulez
félisten
Ez a mai cm_jordan_full-25.zip nihgtly...
-
RootRulez
félisten
válasz zsirfecske #11128 üzenetére
Az odáig oké, de most alkalmanként kapcsolgassam? Mert ennyi erővel, minek foglalkoztasson, hisz úgyis tudom, hogy a jel erős. Itt nem az a gáz, hogy rosszul mutatja, hanem hogy nem megy jól. nah, érted?
-
chab7
addikt
válasz RootRulez #11130 üzenetére
Igen, igen, csatlakozáskori jelerőn marad az ikon. Még elsőnek ezt én tapasztaltam itt, de akkor még téma bugra gyanakodtam
(#11131) tarnagy: Lehet hogy még javítanak bugokat, mert hát ugye ez is van amit észlelünk. (Bár több ne legyen)
De inkább az van hogy a cm project sok telóra készül és nem egyedileg, hanem a nagy tárolóban benne van minden készülék cucca. Mikor naponta készül egy kivonat akkor az automatán csak az adott telefonhoz tartozó dolgokat teszi bele egy egy nightly-ba. Na meg ugye a nem telefon specifikus cuccokat.
A changelogban lehet látni, hogy minden újítást mutat, néha olyat is ami nem a miénkhez van. Ezért mikor az automata nightly készítő lefut, olyan is lehet hogy egy adott napi nightly-ban nekünk semmi de semmi változtatás nincs.
Na meg aztán miért ne lehetne tovább javítgatva a 7.1 ? Lesz akkor majd 7.1.1 és így tovább. Tény, hogy innen a 7.1 után a 9 lesz a fő vonal, a 7.1-en meg már max csak bugjavítás.
Na remélem érthető vagyok. Nem erősségem a fogalmazás[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
rumcais
csendes tag
válasz CoolBoy323 #11110 üzenetére
Köszi. Belevágok, hagy hasítson ismét a CM7! Már fut az install.
-
chab7
addikt
Ja még annyi kimaradt, hogy ugye vannak olyan telók amik benne vannak a projectben, de még nem jött ki rájuk a stable.
Ezek a nightly-k szerintem most azoknak a munkálatait tartalmazza.
De mivel ugye a Defy is része a projectnek, így arra is lefrissül ez az automata napi nightly, max nincs benne semmi változás az utolsóhoz képest. Ami ugye a stable 7.1 most.(Ott is vannak a típusok a changelogban: morrison, click, buzz.)
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz RootRulez #11133 üzenetére
Nos, erősen úgy tűnik, hogy igen: ez a nightly (meg a következők) a CM7 1.0-át fejlesztik tovább. Ennél például a 7.1.0.1 jelöléssel adják közre, és többek közt épp a wifi-javít az egyik része (amiről fentebb értekezett néhány barátunk).
Kipróbálom, de előbb készítek egy jó mentést a mostaniról, mert elég jól belőttem már.Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
chab7
addikt
válasz forintuser #11138 üzenetére
Csak érdekességképpen írd meg légyszi az okot/okokat is Köszi
-
Jaffa75
őstag
válasz forintuser #11138 üzenetére
Ma volt 4 újraindulás.WIUI-val.. eddig használtam az előző verziót, azzal nem volt semmi gond, viszont az 1.10.7-tel igen. A tünet: feldobtam rá a GO Sms Pro 3.7-et és egy plugint hozzá, küldtem (volna) sms-t vele, de kapásból 3 újraindulással "díjazta" a Defy, amikor a resendet megnyomtam... Érdekes, mert a Go Launcherrel nincs gondja simán fut vasárnap óta!
Levettem azonnal Titanium Backuppal, azóta megint nincs gond! Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg találkozott vki olyan sms appal, ahol az emotionok használhatóak (g-mail-es is érdekelne )?
Kösz előre is...
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz AizawaKouta #11142 üzenetére
Na akkor megy fel nálam is.
Újraindulósaknak nem lehet hogy csak annyi hogy ugyanazt a cpu tuningot alkalmazzák ami az egyik romon bevált? Másik romot feltéve lehet més értékek a stabilak.
-
tarnagy
aktív tag
válasz Jaffa75 #11141 üzenetére
Jómagam is WIUI-párti lennék, mint többször írtam, ám a legutóbbi, 1.10.8 (1.10.7-ről nem tudok...) esetében nekem is hotbootok sora jött be, nyilván (mint forintuser is jelzi) valamelyik app miatt. Csak nem tudom, melyik az, mivel egyszerre raktam vissza a Titaniummal elmentett 49-et.
Pedig jó lenne kiszúrni - csak ahhoz egyenként kellene visszapakolni m inden alkalmazást, ahhoz pedig egyelőre nincs időm, sajnosAz optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
domerator
veterán
válasz Jaffa75 #11141 üzenetére
A Go Launcher bugos. (lehet, hogy a Go Sms is, de azt nem próbáltam).
Ha nem gond az angol, tedd fel a MIUI-US-t, nálam eddig bugmentes. (tiszta telepítés, semmi visszaállítás)
A CMIUI-ról is jókat mondanak.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
xda-n cm7 topicban :
"and we will maybe make an unofficial release also... if all our changes cannot be merged..."
Szóval ha minden unoff. fejlesztést bevesznek akkor összeolvadás van, ha nem akkor még fognak csinálni tovább unoff. verziókat.
-
apika05
tag
http://www.mobilport.hu/bemutatkozik-a-cyanogenmod-71-foverzionak-is-beillene.html
Erre kérdeztem rá sztem elég aktuálisan kb 3 napja és kaptam a lehurrogást köszi azért utólag is a segítőkész választ "kedves" pok.tom
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest