Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz will_bnc #9380 üzenetére

    Én azt javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a CC szervízzel és amennyiben nem túl körülményes a számodra, vidd be hozzájuk. Azért javaslom ezt, mert:
    1.: a CC -s kütyük sem mentesek a gyenge minőségű táp okozta problémáktól. A CC tisztában van ezzel, nem fognak meglepődni a hiba hallatán. Persze lehet ehhez negatívan hozzáállni, de ha belegondolsz, mit tudnak ez ellen tenni, azon kívül, hogy cserélik egy ugyanolyanra? Én egyébként kütyütípustól függetlenül, mindenkinek azt javaslom, hogy szerezzen be egy jó tápot. Nem akkora tétel, hogy érdemes lenne emiatt ütni a vasat bármelyik kereskedőnél.
    2.: ha R-BOX felirat jelent meg, akkor az azt jelenti, hogy a kütyüdön lévőnél már legalább 2 újabb firmverzió is van. Ha már úgy alakult, hogy napokig kütyü nélkül maradtál (erről később), akkor kárpótlásul frissíthetnék a romot. Ez azért is praktikus lenne, mert az R-BOX bootképes nem pre -rootolt, az újabbak viszont igen. Én arra is rákérdeznék a CC -nél, hogy AP6210 modulos -e a kütyü. Ha nem, akkor mindenképpen ragaszkodnék ahhoz, hogy AP -st kapjak. Mivel hibás a cucc és 3napon belül vagy, szerintem partnerek lesznek benne.
    Na itt jön a késés -probléma és a faramuci helyzet a 3 nappal. Sajnos, peched van az időzítéssel, ugyanis költözik a CC és 28. -ig megáll náluk az élet (lásd a honlapjukon). De mindenképpen jelezd nekik a problémát!
    Ha javaslatom ellenére úgy döntesz, hogy magad akarsz megküzdeni a problémával és megkísérelnéd feléleszteni, akkor írj ide és linkelek egy-két tippet. Ha Óbuda Neked nem a világvége, akkor holnap összefuthatunk kipróbálni tutijó TV -vel és táppal.

    Update: látom, közben már döntöttél :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák