- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
addikt
érdekel valakir usbs huawei k3520 modem?
-
panel
aktív tag
Eladó mini pc gép
[link] -
lemcsi
tag
LCD TV, videokártya, winyó biznisz befejezödött, + még szert tettem Sly klimájára is
Alakul az idöjárás is
[ Szerkesztve ]
-
szapeti
tag
Keresek olcsó IDE DVD-írót (lehetőleg fehér legyen)
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Yorki vagy mini Yorki kutyust keresünk!
Tippek, ajánlatok priviben jöhetnek!
Köszi
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Olyan miskolci urat/hölgyet keresek, akinek van CETELEM hitelkártyája, és segítene nekem.
Egy ötezrest fizetnék a kedvességéért, mert megtakarítana nekem egy kis pénzt, ha a kártyával fizet (amit persze én állok )
Ha van ilyen közöttetek, akkor priviben keressen már meg legyen szíves.
Köszi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
kornel76
aktív tag
Eladó lap+proci+memória
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
törölt tag
SATA2-es asztali HDD-t keresnék 100/100-as állapotban, kis pénzé' (5-6 kavics maximum).
[ Szerkesztve ]
-
Tottika
tag
Keresek Am3-as félkonfigot,MSI lappal...csak lap,proci,memó érdekel
Ajánlatokat pü-ben!T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
lemcsi
tag
-
Teng
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel van eladó fekete színű gégecsövem.
10mm átmérőjűből kb21m 1000ft-ot gondoltam érte.
16mm átmérőjűből kb21m 1000ft-ot gondoltam érte.
-
KukkSteve
senior tag
Valakit nem érdekel egy Párnapos Galaxy Mini? A fólia is rajta van!
A számom az adatlapomon. ;)
-
Bull Boss
őstag
Keresek minimum 32' (82cm)-es Televiziót. Elsősorban hagyományos katódcsöves érdekel, de jó ajánlat esetén LCD is jöhet Holnap estig aktuális. Privátba várok ajánlatot.
-
E1even
senior tag
Eladó egy (szerintem ) jó árasított Thermalright MUX-120 Black univerzális CPU hűtő 1 év 4 hónap garanciával.
Nézd meg és vidd el!
Köszi szépen!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
PLaci58
addikt
válasz lemcsi #24486 üzenetére
Annyiért már vehettél volna akár egy rendes autót is
Más!
Hétfőn majdnem elcsaptam egy kerékpárost a Delko előtti zebrán.
Lámpa kikapcsolva, a Tesco felé kanyarodó autók szépen sorakoztak, a zebrán is álltak. Kifelé mentem, az út üres, gyalogos nincs a közelben, húzatom 2-esbe, erre a kocsik közül egy bicajos elém vág. Csak az ABS-nek köszönheti az életét.
Most már én is utálom a zebrán kerékpározókat![ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Olasza
aktív tag
Keresek fm rádiót, konnektorosat. Lényeg, hogy szóljon, a többi nem számít.
-
Ronyman
aktív tag
Keresek:
775-ös tokozású ddr2-t fogadó lapot
ÚJ! 939-es lapot -
ikiviki
aktív tag
Eladó müszaki/müholdas cuccok..
Uj Dreambox /Max 2000/ Fekete szinü beltérik 20000/db DM 500 Szoftveres
Uj Dreambox 500+ eredeti beltérik 43000/db
Uj dreambox 600PVR eredeti beltérik 48000/db
Uj Inetbox 300s /DM500/ beltérik
28000/db
Uj Max 100 FTA beltérik
13000/db
CAS3 + interfész és kábeljei
25000-
Humax Digi 1 beltéri távval.
Humax Digi 5 beltéri távval.
90' Tükőr+fej.
Házi mozi szett/sony/Sony 5x80 erősitő és jamo Fa hangfalakkal eladó,csak egyben..Fekete szinü.
180x130,150x110,100x80w a Jamo Studió hangfalakkal.+Két állványtartó./Ebbe kissebb házimozit,vagy mobiokatl ,müszaki cuccot beszámitok.
Panasonic 28' tv-é 40000-
Panasonic 55CM tv-é 27E
3db USB Web'n'walk stick Modem eladó.
1.Gyártó: Option. Model: GI0225 HSDPA,7.2 Mbit/s
2.Gyártó:ZTE Model:MF-626 HSPA 7.2
3:Gyártóüggetlen Huawei Model:web'n'walk Stick V (E1750) MicroSD kártyával 8 GB-ig bővithető.Beszámitok HD beltérit,mobiltelefont stb.....
Érdü vagy Mail
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
kretenallat
senior tag
sziasztok, tortent egy kis baleset itthon, ugyh keresek panellakasban hasznalatos belso ajtot, ami 202x77cm koruli ajtot, par centi nem lenne baj, csak legyen meg a szuleink hazaerkezese elott xDD ha vki tud segiteni, ne habozzon, eletek mulnak rajta XD
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kornel76
aktív tag
Eladó Lap+proci+memóra
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
salieri.
őstag
Vadiuj,bontatlan Samsung GT-E1080i telefon elado!
ERdeklodni privatban!
ár: 3K -
kornel76
aktív tag
Sziasztok!
A következőben kérnék segítséget :
XFX Radeon 6950 2Gb-os kártyát keresek egészen pontosan ezt a modellt HD-695X-CDFC újonnan.
Lehetőleg ezen cuccok és egy Gigabyte Ati Radeon 5770 1Gb kártya beszámításával + ráfizetéssel ha kell.
Aki tud segíteni beszerezni keressen priviben, megegyezünk.Csak ez a modell jó mert a hossza 25,6 cm ez fér be a Cm Storm Scoutba.
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest