- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz sly105 #24245 üzenetére
Vegyétek, ennyi pènzért ajándék! Jövõ héten jön a káni kula, akkor már drágább lesz.
BullBoss : halász lé, slambuc, pörkölt, gulyás, stb.
. Legközelebb nem is szalonnasütõ PH! partit csinálunk, hanem bogrnácsozósat.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
E1even
senior tag
válasz pc-user #24248 üzenetére
Ha lejössz érte Nyíregyre?
Majd máskor beleírom, hogy pénzért vazze a gyengébbek kedvéért.
Már megint egy nagy és tanulságos frázis. Mi lenne a világgal frázisok nélkül? Már uncsik egy kicsit.
Az viszont tényleg így van, hogy a jó ár az nézőpont kérdése."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mit lehet azzal a BlackBerry Torch 9800 -el kezdeni ami be se kapcsol meg semmi?
valószínűleg elszállt róla az OS
a kompúter felismeri, valahogy szerintem új szopvert kéne rá rakni, de hogyan? -
jFox
addikt
válasz detroitrw #24263 üzenetére
Hogy szokták mondani? Ráragasztani egy 100-ast és kirakni a kuka mellé...
Komolyan: nézz szét az xda-developers oldalon, hátha van rá gyógyír. (Némi angol tudás előny. )
Esetleg még itt is megkérdezheted, ha winmo-s. [link][ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
1db 775 coolerre lenne szükségem, akár kölcsönbe is vagy van esetleg valakinek 2db hibátlan láb hozzá?! sajna 2 hűtőm is van és egyiken sincs használható láb....
-
jFox
addikt
Valami olcsó TFT monitora nincs valakinek eladó sorban?
-
atyuska
tag
válasz detroitrw #24263 üzenetére
aksi kivesz úgy dug gépre, bb desktop-ot rakd fel, apploader-el pedig indítsd el a soft installt amit persze előtte le kell szedned szintén
http://crackberry.com/blackberry-101-how-install-or-upgrade-new-rim-blackberry-operating-system-os
[ Szerkesztve ]
----atyuska----
-
elistvan
őstag
ATX pc ház táppal és LG dvd íróval (az író anno amikor vettem még ment és betettem az "üres" házba hogy építek egy gépet belőle de azóta nem érek rá ilyesmivel foglalkozni így kb 1 éve áll a szoba sarkában. Mivel nekem most nem szükséges csak a helyet foglalja megválnék tőle. -ár:6k
MSI Ti4400 128Mb agp 3k gyári hűtővel (vga, dvi, tvo) + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzív
Asus V8440 Ti4400 128Mb agp lila nyák 3k gyári hűtővel + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzívegy szürke atx ház 4x5,25-ös és 2x 3,5-es hellyel (jól szellőző masszív darab, belülről szivaccsal szigetelt oldallapokkal Nagy darab, súlya is van személyesen Péteren átvehető!
Asus a7v333 alaplap
athlon 2400+ cpu
cpu hűtőborda
házhűtő
dvd rom
lite-on 300-as tápMivel a félkonfig nem kipróbált, illetve bekapcsol ledek égnek ventik pörögnek (panelban nincs helyem és időm se több) így az alaplap processzor működésére nem tudok garanciát vállalni. 6k
4x sanyo eneloop mikro ceruza akku csak teszt erejéig lett kibontva szinte új 2800Ft
keveset futott Samsung 160Gb 2,5 SATA notebook hdd usb házzal - 8k
Silvercrest lcd-s távirányító csak kipróbált tanuló funkciós 8 az1ben 2,5e
Képet mindenről tudok küldeni.
Más: Ezeket a hosszú kisülésű akkukat mivel érdemes tölteni? Gondolom a gyorstöltés hazavágja őket. 1A (Ugyanis van normál méretben nekem de töltőt nem vettem hozzá) ill. melyik akksitöltővel lehet lemeríteni az akkukat. Tehát: Használom a feltöltött akkut amíg megy, aztán az eszköz kiírja akkut cserélni, de lehet van benne még feszültség és nem szeretném rátöltéssel tönkretenni. Ilyenem van: [link]
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
deltta
csendes tag
ELADÓ:
Nokia 6234es használt vodafones mobil dobozában, papírjaival,cdvel,headsettel,töltővel,adatkábellel+2gigás microsd kártyával.
Ára:4000ft -
Bull Boss
őstag
még egy kérdés! horvátországba kell útlevél?
-
bnorci71
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz elistvan #24270 üzenetére
Nem kell ezzel a töltővel külön lemerítani az akksikat.
Van ilyen nekem is. Elég jól használható. Ha már a fényképező kiköpte, akkor nyugodtan bele lehet tenni. A töltő kisüti ha van benne érdemleges energia. Azt jelenti az első jel. A zöld villogó az akksi állapot felmérését jelenti. Piros a töltés. A villogó piros a kukát jelziA duracelleket ne dobd ki, majd megnézem mi bajuk van. Megmérem a kapacitásukat.
Lehet, hogy éppen azok a jó akksik (nem töltődnek túl). Az a Lidl fajta akksi nekem is van. Annyit ér, amennyibe került.
Legutóbb hamis GP 2700-as új akksikat próbáltam.Kapacitás 250-290 mAh (a tizede a névlegesnek !!!), viszont a feszültségük felmegy akár 1,7V-ra is Lehet, hogy a fényképező ezeket szereti.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
flatcom
újonc
Sziasztok!
Eladó a következő laptop Miskolcon:
HP Compaq 615 ,PN: VCC281EA
AMD Athlon X2 DualCore QL-66 2.20 GHz, 2 GB RAM, 160 GB HDD, DVD író, 3 USB, VGA, WIFI, Ethernet , Modem, ATI Radeon 3200 VGA, SD Kártyaolvasó, LCD: 15,6 , Win7 Index: 3,6
2011. 09. hó közepéig garanciális. 65e FT-ra .
email: ecegeljaras@gmail.com -
sly105
aktív tag
Figyelem!!
Csak a héten !!Ablakklímám 10000 Ft-ért eladó!!!!!
A leghamarabb jelentkező viheti .Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Csöves
őstag
Motorola P7389 Timeport telefon, Vodás eladó.
Aksi gyenge, billentyű kopott.Gyerekeknek a táborba elhagyni pont jó.
Ára?.....amennyit megér nekedAquila non captat muscas.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Toshiba NB100-N12 -höz nincs valakinek véletlenül Recovery DVD-je?
-
elistvan
őstag
válasz PLaci58 #24277 üzenetére
Milyen duracell? Sanyo eneloop lenne a hosszú kisülésű amit elvileg nem lehet ezzel a linkelt Tronic töltővel tölteni mert nem tesz jót neki a csepptöltés. Ami szórakozik, hogy nem kapcsol be vele vagy bekapcsol és ilyenek az viszont uniross. Lehet, hogy nagyobb feszültség kel neki az elején a bekapcsolásnál mikor tolja kifelé az optikát? Az a fura ebben a töltőben ezekkel a használt akksikkal hogy kidobja a canon fényképezőm, beteszem ebbe a tronicba, aztán ott van 1-5ig töltöttségjelzés az lcd-n. Mikor beteszem 2-3 csíknak mutatja tehát olyan 40-60%-ban telinek őket. És 15! perc alatt csurig nyomja felvillan a folyamatos zöld hogy ő már csak csepptölt a tölltés kész.Nagyon furcsa. Ugyanezek az akkuk bőven jól működnek a vezeték néküli joyban hetekig.
-
pc_user
csendes tag
HTC HERO FEHÉR - VODAFONE - 20EZER!!!!
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek olcsó qwerty billentyűzetes telefont. Vodás vagy független előnyben.
Lehetőleg garanciával. Vodafone 345 vagy hasonló érdekelne.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
válasz pc_user #24287 üzenetére
Ne ordibálj!
ronson: Persze, mivel én nem is arról a töltőről beszéltem hanem a Lidl-ös Tronicról ami csatornáként tölt és a cerkákat 1amperrel küldi meg úgy a leiírás szerint 3,5óra a töltési idő a 2600ös akkuhoz. Amiről te is beszélsz és nekem is van az elvileg rossz régi unirossokhoz kis fesszel tölt, csak egy időkapcsoló van benne, se meríteni, se csepptölteni nem tud. Azt direkt olyannal is kell. Ráadásul az nem csatornánként hanem párban tölt (tehát 2-t vagy 4-et AA és AAA-ból)
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
16"-os nyárigumit nem tud valaki jóárasítva??? Elsősorban használt kellene 2db mindenképp, de 4db is jöhet: 205/55/16
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ronson
őstag
Asztali hifi cd lejátszót keresek megvételre.
[ Szerkesztve ]
-
sly105
aktív tag
Figyelem!!
Csak a héten !!Ablakklímám 10000 Ft-ért eladó!!!!!
A leghamarabb jelentkező viheti .Keresek nokia BL-5J akksit nokia 5800 vagy 5230-ba valót , gyárit olcsón ez is S.O.S !!!
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
sutykuru
aktív tag
Keresek 2GB ddr2 noti ramot, CSAK CSERE a termékeim közül.
-
gvass
tag
Amilo 2727 bontott alkatrészek eladóak:
kijelző: LP154WX5 (csak kipróbálva adom oda, mert az invertere nem jó)Félrvetéve
proci: Intel Mobile Celeron Dual-Core T1400 SLAQL
hütőventi+borda, tapipad, burkolati elemek...
Asus A4000 bontott alkatrészek:
Kijelző: LP154W01+inverter+szalagkábel
Laptop DVD-író TSSTcorp TS-L532A előlap hiányzik+beépítő keret
Processzor hûtõrendszer: 13-N9X1AM034
Heatsink - 13-N9Y1AM010
Akku: ASUS A42-A4
56k modem RD01-D480
WLAN 802.11b USB Module CC&C WL-1205
TOUCHPAD MOUSE SYNAPTICS ASUS A4000 TM42PDE8307 WH435
laptop keyboard
monitor keretbe építhető hangszórók
Ajánlatokat privátba várok!A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. - Winston Churchill
-
E1even
senior tag
Eladó egy Bugatti bőr telefontok, szép, megkímélt állapotban.
Ajánlatokat privátban várok.
Kérésre küldök képeket is róla.Köszi!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest