Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24517 üzenetére
Itt elméletileg van iceq, az általad írt árakat nézve egyáltalán nem is drágán . Ilyen árak mellett én azt vennék, még futárral sem drága ha nem tudod személyesen megvenni . A tetején pc árlista majd videokártyák .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24519 üzenetére
Garancia arra is ugyanúgy van, az is egy új kártya, én akkor is azt venném, de dönteni neked kell .
Az élet kegyetlen .
-
Alister71
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24519 üzenetére
Attól, hogy kirakatba volt a kari, nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Én megvenném.
Alister from Hell
-
Gaboman
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24523 üzenetére
Milyen áron veszed a kártyát,mert ha ez is hasonló mint amiket nemrég felsoroltál én nem venném meg.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24526 üzenetére
Nem,csak normális áron kell vásárolni.
Itt a PH-n ennyiért lehet venni kártyákat már.
Ha a Shappirhoz veszel S1-et meg 2db 12ventit rá,meg vagy 44E Ft-ból,azt van egy hűs,halk kártyád.
VGA Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 Dual Slot hűtés 2 év gar: 37.990,-
VGA Gigabyte Radeon HD 4850 512 DDR3 Zalman hűtős 2 év gar: 38.990,-
VGA Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB DDR3 Silent hűtős 2 év gar: 43.990,-Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24529 üzenetére
Annyi pénzért már Gainward 4850 GS-t kapni,nem HIS IceQ4-et,mert ha még a Turbos lenne akkor oké.
A Gainward a gyárilag legjobban tuningolt kártya 700/2200-on ketyeg,mellette halk és hűs is.
Nekem is ilyen van,tökélete kártya.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24535 üzenetére
Ez az a kártya igen,még jobb áron is van mint a HIS,én ezt venném azt tudom.
Én tökéletesen elégedett vagyok vele 1600x1200-ban hatalmasat nyújt számomra.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Werda/Laci/ #24535 üzenetére
az árak elég drágára vannak belőve
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs