- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Petrisz
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek szépen, mert nem tudok eligazodni a videokártyák mindenféle számozgatásában. Megvettem a Maffia 2-t, és azt írja, hogy minimum GeForce 8600 vagy HD 2600 Pro, javallottan GeForce 9800 GTX vagy HD 3870 kell legalább neki. Nekem egy alaplapra (ASUS M4A785TD-M EVO) integrált HD 4200-am van. Úgy sejtem, ez nem olyan egyszerű, hogy a 4200 > 2600 vagy 3870, szóval jó vagyok Az alábbi kérdésekben tudtok segíteni?
1, az alaplapi HD 4200 jó ehhez a játékhoz?
2, ha nem, mit vegyek úgy, hogy az alábbi szempontoknak megfeleljek:
i) fusson rajta élvezhetően a Maffia 2
ii) legyen hangtalan vagy közel hallhatatlan a hűtése
iii) fogyasszon kevesetKöszi a segítséget előre is.
Üdv:
P.
''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)
-
Petrisz
tag
@SpeedR, @rumkola, @RootRulez: Köszönöm a segítségeteket. Árban ez a HD 5750 még el is férhet.
HD 5750-ben érdemes passzív hűtésűt venni? Ki tudja tényleg pl. ennél: Gigabyte PCIe HD5750 1GB GDDR5 Silent Cell Passzív Hűtés PCIe Videokártya (R575SL-1GI) a passzív hűtés hűteni a GPU-t? Házban van pár venti, elvileg kering belül a levegő. A CPU egy energiatakarékos darab, az se ad le túl sok hőt. Vagy esetleg inkább egy ilyet: Sapphire ATI Radeon PCI-E HD5750 1GB GDDR5 Vapor-X DDVI HDMI DP Vapor Chamber Hűtés PCIe Videokártya ATI Eyefinity?
[ Szerkesztve ]
-
Petrisz
tag
@SpeedR, @RootRulez: Köszi a tippet. Egy nagy Casetek házam van, amiben elöl van két halk, alacson fordulatszámú venti. Ezek a winchesterek között fújják át a levegőt hátra, nagyjából a videókártya slot magasságában, vagy ahhoz közel. A CPU-m 45W-os Athlon II energiatakarékos, ezen se gyári hűtő van, hanem valami Zalman rézfánfütyülő. A táp eléggé felül van, abban van még egy 12 cm-es lapát, ami levegőt mozgat.
Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest