- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni; le akarom cserélni a 9600GT-met, valami erősebb DX10-es kártyára, amit ki tud hajtani egy E8400 és elég hozzá egy 450W-os Chieftech táp. Nem akarok nagyon drága kártyát, mert télen, de legkésőbb jövő nyáron akarok venni egy teljesen új gépet, így csak erre a kis időre kellene, hogy addig is azért lagmentesen tudjak játszani. Max egy olyan 25-30 ezret akarok rákölteni és az se baj, ha használt, csak annyi a gond, hogy nem tudom milyet lenne érdemes venni. Ebben lenne szükségem a segítségetekre.
Köszönöm előre is!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
NOD
senior tag
válasz Bjørgersson #701 üzenetére
Én egy 4870re voksolnék. Bár függ a felbontástól is hogy milyen kell neked.
-
Bjørgersson
félisten
1680x1050-hez kellene. 5770-et nem akarok venni, mert drága a DX11 miatt.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
tag
Akkor szerintem 4870 1GB!
-
Bjørgersson
félisten
válasz DoubleFe #705 üzenetére
Akkor 4870. Köszi a segítséget mindkettőtöknek!!
-
Sonec
tag
HD4870/90 1GB.
hoppá.
[ Szerkesztve ]
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
csucsbicep
nagyúr
Ha HD5770 nem kell, akkor HD4870 vagy GTX260. Bár sajnos nem friss típusok, de 1680-ban elég mind2. HD4890 nem érdemes venni szerintem, mert annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
-
Sonec
tag
válasz csucsbicep #709 üzenetére
HD4870 1GB 29-32
HD4890 1GB 33-LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
Dj_Tiesto
csendes tag
Hy all. 939 AMD 4800X2 proci mellé milyen VGA dukálna szerintetek úgy NV mint ATI??? thx
-
őstag
válasz Alister71 #665 üzenetére
Neveletlen újonc?Azért na...Elhiheted,nekem,hogy én se most akaszkodtam rá a témára.
De visszatérve,nem tudom miért kell erőltetni a 9800-at...a 8800gts kevesebbet eszik és majdnem ugyanazt a sebességet hozza...az a 2 fps tényleg elenyésző,és spórolsz rajta vagy 3k-t....
Vagy én vagyok zsugori,vagy neked van sok pénzed.
Tiszleteletem. -
őstag
válasz Dj_Tiesto #712 üzenetére
Az,hogy NV-t vagy Ati-t raksz mellé,a processzortol szinte független.Márha játékra szeretnéd használni...
Ati témában 4870-4890 fölé már nem-igen mennék.Ez egy kényelmes párosítás.
Nv oldalról gtx 260-ra szavaznék,csak rossz az árcédula...de valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurk
csendes tag
Hellósztok!
Új gép összeállításán vagyok és nem tudom hogy melyik megoldást válasszam. Vegyek egy izmos VGA-t vagy válasszam a két gyártó SLI, Crossfire megoldásait két közepes teljesítményű VGA-val. A rendelkezésre álló keret 60k. Melyik jobb? Egy vagy a kettő? Ha egy akkor milyen? Ha kettő akkor melyik párosítás?
Előre is köszi.
Üdv. -
Alister71
nagyúr
"Csak a G92-t teszteled,vagy az Ati oldalról is megvizsgálod a kérdést?"
Ha olvastad volna azt a 4600 hsz-t amit szétszórtam, fel sem tettél volna ilyen kérdést.
Csak húztam a jónépet a topikban, páran hagy dühöngjenek,
Pont azért vettem 8800GTS-t, mert ugyan azt tudja mint a GTS250, csak sokkal olcsóbb, de csak azoknak ajánlom a vásárlását, akik tisztába vannak azzal, hogy 3 éves jószág, nem mai gyerek.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Vga-csere előtt állok.Szerintetek egy 4870,esetleg 1 gigás hogy viselkedne a gépemben?Gamezni/Arma2/ kéne 1360×768-as felbontásonEstleg ilyen árban valami ötlet?.A cserélendő kártya 8600Gt 512mb.Előre is köszi!
AMD X2 5600+,4Gb ddr2-800,Abit AN-M2HD
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Egy DELL GX280-as gépbe kellene egy kis fogyasztású (a táp 210W-os) low profile kártya. A lapon van egy 16X PCIe-s foglalat. A gépben egy Pentium 4 3GHz-es (530J) proci van és 2X1GB DDR2/533MHz-es Kingston ram. Nem túl nagyok az igényeim, kicsit jó lenne játszogatni 1024X768-ban. A keret max. 20k, de jobb lenne ha a 15k fele közelítene.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
RootRulez
félisten
4670-esből vagy 4650-esből emlékeim szerint van LP-s, annál erősebb nem is kell a procid mellé.
Nordic
Meg eleve nem is a legjobbkor vásárolnál ilyen volumenű kártyát.
Gigi01
6000+ vagy 6400+ a legerősebb kétmagos neki, bár ha AM2+os a lap, akkor a 7000-es AMD-k is belemehetnek talán... Több pénzt AM2-be már nem feccölnék.[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
T_boy
tag
válasz RootRulez #734 üzenetére
Oké, köszönöm a válaszokat! Akkor a 4650-ek között keresgélek.
Most vettem meg a gépet. (Dell GX 280) Szép, csendes kis masina, nem szeretném megbontani. Úgy volt hogy a szüleimé lesz, de inkább megtartom. Az én s478-as gépemet meg megkapják. Ahhoz képest ez a gép előrelépés, gyorsabb és olcsóbb fejleszteni. Ezért gondoltam hogy egy keveset ráköltök és veszek bele valami videókártyát.
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Keresgélek már egy ideje, de úgy gondoltam kikérem a véleményeteket is.Gépem jelenleg: 2gb 800mhz ram , 6600GT videókari, 2.5ghzes E3300as dual core celejóska.
Röviden: használt és új kari is érdekelne maximum 7eFt körül (esetleg 8 , ez az űber plafon) !
Kezdetben a 7600-7950Gt sort nézegettem mert elég ütősnek tűnnek, de csábít a
dx 10 is, bár ilyen árban azok a kártyák elég gyengék (ár / érték arányban) s eddig semmilyen előnyét nem élveztem. Könnyen lehet nem is tudnám!Van ötletetek?
Amint látjátok az nvidia vonulat mozgat. Atiban nem igazán vagyok otthon. Bármilyen segítséget szívesen fogadok!
Szép napot! -
őstag
válasz kiralytom #738 üzenetére
Fhú...én is voltam hasonló helyzetben még két éve.Emlékszem még a 7900GTO-ra. Igazi ritka darab.
Ebben az árkategóriában nem is érdemes gondolkodni Ati-ban,akkoriban még nem ment nekik ennyire az üzlet mint manapság.Nv vonalon 7900gt vagy 7950 lehet az igazi ilyen árkategóriában.Persze használtan.
Dx10-ben én nem gondolkoznék ilyen kevés pénzzel a zsebemben.Egyenesen pazarlás lenne.
De ha gyűjtögetsz,akkor lehet már venni Atiéktól 3850-et 10k-ért,ami már viszont egészen jól hangzik,és jóval többet tud a 7xxx-es szériánál. -
csucsbicep
nagyúr
-
RootRulez
félisten
válasz kiralytom #738 üzenetére
nVidia8600GT/ATIHD2600XT ezek közel azonos teljesítményűek, az ATI kicsit erősebb, de amit ajánlanak a HD3850, itt az az ár érték bajnok 9-10K-ért. Ha nem találsz annyiért, akkor még szóba jöhet egy 3670 vagy 3650 ezek kb. olyan erősek, mint a 8600-2600XT páros, de korszerűbbek...
═════════════════════════════════════════
-
csucsbicep
nagyúr
A legjobb egy 8800gt 256mb vagy 3850 lenne, de azt megértem, hogy 8k a max, akkor sajnos 8k...
-
Bjørgersson
félisten
E közül a kettő közül melyiknek jobb a hűtése?
4870 New Edition, 4870 Silent Efficiency[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Milyen VGA-t ajanlanatok a kovetkezo hardverelemek melle? (Erdemes levaltanom a jelenlegi HD4850-esem?)Tap: FSP 400W
CPU: Core2Duo E7200Jatekoknal 1650-ben jatszok, illetve 1920x1200-ban.
Elore is kosz a segitseget!
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
tag
válasz Bjørgersson #744 üzenetére
New Edition!
-
Termi16
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest