- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
agymenő
tag
Erről mi a véleményetek?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
-
agymenő
tag
válasz Alister71 #45455 üzenetére
Köszönöm értem.
Személyes tapasztalatból ajánlod a 6850-t
Mindennel elbánt eddig? (metro2033,crysis 2,NFS Run,Battlefield 3) ezekben hogy muzsikál a géped ?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Az újabb kártyákhoz 2 db PCI-E tápcsatlakozó kell? A pár száz forintos molexről átalakító ugyan úgy használható, mint "régen" molexről sata-ra átalakító?
[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
T_boy
tag
-
kiskornel
addikt
Köszi srácok! Csak visszajelzésként írom le:
Tegnap érkezett a Zaphájör 7870, és nagyon-nagyon elégedett vagyok a teljesítményével, bár csakis a Skyrimmel és az Oblivionnal próbáltam meg HD felbontásban fullon.
Csodálatosan muzsikál a konfig: i7-2700K; ASUS P8H77-M; 16GB RAM; Drivert is pik-pakk le lehetett tölteni hozzá...Még1x köszönöm a tanácsokat.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
T_boy
tag
válasz csucsbicep #45464 üzenetére
"Minimum 450W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 24A) is recommended."
Ilyenem van: FSP 400-60GLN
A specifikációja szerint a 12V-os ágon max. 16A áramot képes produkálni, ha jól látom.
-
T_boy
tag
válasz csucsbicep #45467 üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem tervezem!
Szép napot!
Még annyit hogy szerinted jó választás a kártya a processzor mellé?
[ Szerkesztve ]
-
-
freaghill
őstag
Itt azt ajánlották, hogy HD7770 videókártyát vegyek, mert gémer gépet építek, és a segítségeteket kértem.
Utánanéztem és a 6870 jobbnak tűnik teljesítménybe.
Mi a véleményetek? Miért épp a HD7770-et vegyem, vagy miért ne? -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Mire lenne elég ma egy HD4850 Vapor-X 512MB 1440*900-ban?
Üdv.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz banderasz77 #45474 üzenetére
Arra a felbontásra elég.
-
KaakukK16
aktív tag
Helló srácok! Ismét hozzátok fordulok!
Adott 2 kártya! Értelemszerűen melyiket ajánljátok?
Ez az 560 ti mely (900mhz-en dolgozik és sokan mondják,hogy nagyon jó ár/érték arány)
Ez lenne 43K,új bontatlan fél év garival.
Vagy a vetélytársa:
Ez is hasonló árban lenne,ugyan azon feltételekkel..esetleg 45K fele orientálva!
1680x1050 ben játszok Battlefield 3 a fő egyelőre,illetve a hasonló FPS játékok terén szeretnék helyt állni..Crysis 3,BF4 a későbbiekben!
Mit mondotok? Légyszives válaszoljatok gyorsba!
-
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Van otthon egy ilyen konfigom: AMD Athlon X2 4000+, Asus M2N-X, 2x1Gb Kingmax DDR2 800 MHz, Western Digital 250 GB, Galaxy Geforce 7600 GS
Az a bajom ezzel, hogy a videokartyan nincs hdmi kimenet igy nem tudok a TV kirakni HD/fullHD kepet.
Ezert le szeretnem cserelni egy HDMI kimenettel rendelkezo kartyara. A lenyeg hogy passziv hutesu legyen, es ne keruljon sokba. (Csak filmnezesre van hasznalva a gep, meg 8 eves jatekokra.)
Erre gondoltam: ASUS EAH5450
Ez jo lesz szerintetek? vagy van valami jobb?
Koszi
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Alister71
nagyúr
válasz don pardon #45478 üzenetére
Én abba a régi nForce-os lapba nem vennék Radeont. Inkább GeForce fronton keresgélj, GT610 pl.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
floratm
senior tag
Sziasztok. Nem értek hozzá ezért tanácskell, és nem egyszerű mert több dolog is behatárolja.
A konfig:
alaplap: Asrock N68-S3 UCC http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68-S3%20UCC/?cat=Specifications
proc: AMD athlon x4 640 3ghz
4 giga ram, 2 darab merevlemez ( 250, 1tb)
Táp:chieftech 400w- érzésem szerint ez nem tul sok, épp elég ezért valami ddr3 asra gondoltam mert kevesebbet eszik. A másik korlát pedig az ár ami 15 e +/- néhány.
Ja és PCI-e l.
Nem vagyok nagy kocka de nem vetem meg a total wart meg egy kis mmorpg... -
Alister71
nagyúr
válasz don pardon #45488 üzenetére
Hát ebbe már nem. mivel ez AMD chipsetes, ebbe inkább egy HD 5670-est.
Alister from Hell
-
-
ddaydome
senior tag
válasz matepalfi #45050 üzenetére
Helo!
A 7750 az ami erősebb és újabb (egy picivel) és kb. ugyanolyan a fogyasztása,400 wattos tápegység kell hozzá és nen kell külön csatlakozó,de kb 30.000 FT.
2-3 ezer forintért többért majdnem 2x gyorsabb kártyát kapsz,kicsit nagyobb fogyasztással minimum 500 wattos táp kell neki 6-os tápcsatival. Szóval a 7750 aránytalanul sokba kerül szerintem.Gyártók közül olyat válassz aki 3 év garanciát ad (majdnem mindegyik):pl Gigabyte,MSI,Asus
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
KaakukK16
aktív tag
Nah kinéztem a két lehetséges opciót,de itt is a 7850 felé hajlok!
Összehasonlítás!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest