Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacsdavid8

    tag

    sziasztok szakik!

    telenor korlátlan 4g mobilnethez milyen routert ajánlanátok, ami kihozza a maximumot a sávszélből, jó a hatótáv, és 300Mbit donwloadot is tud?

    jelenleg huawei b525 van nálam, ezen a sávszél rohadt jó, úgy osztja a 4g-t mint mikor a sim a telóban van. 17MB-tal jön a torrent. ezt a szintet szeretném megtartani. viszont ezzel meg az a bajom, hogy ezért az árért (38k) vinnie kéne az 1 gigás ethernet vonalat is ac-n. digi 500-zal próbáltuk, de valamiért csak 130 megát visz. beszéltem telenorral: beszéljek digivel vagy huawei-jel, ők nem tudnak ebben segíteni. beszéltem digivel: ők routerben nem tudnak segíteni. huawei: hívjam telenort, ők ebben nem tudnak segíteni... már csak azt nem értem, h ha rá van írva a routerre nagy betűkkel, hogy huawei, akkor miért nem tudnak ők segíteni? mindegy, hívtam a telenor hivatalos szervízt is, budaörsi gsm nemtudommilyen cég, ki se csöng a telefon, gugliba beírva csak negatív leúzós vélemények róluk. ez így nem pálya, kell valami alternatív megoldás, ahol a support is jó.

    tehát két opció van: lehet 40-50k környékén 4g router+ethernet, ami viszi a 300 megát+1 gigás ethernet ami szintén viszi gyakorlatban is az 1 gigát. vagy legyen nagyon olcsó és akkor csak simán tudjon 300mbit 4g-t ethernet nélkül. az is érdekel, hogy szerintetek melyik kombó a praktikusabb?

    köszi előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák