Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    válasz Gubek-Einste #45462 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm az érdeklődést. :) Ha nem gond, akkor így küldöm az alábbi linken összefoglalva. Egy kisebb, de új MikroTik routert cserélnék egy másik MikroTik routerre (több rammal és gyorsabb processzorral), abban az esetben, ha ennek van értelme. (Kvázi jobb online játék a cél, kevesebb akadás/lag miatt. Tesztelve még nem volt az új eszköz, de ha van értelme, akkor egyből egy jobbra cserélném.)

    Jelenlegi internet csomagom: Digi net pro - Sávszélesség: 100 / 100 Mbps, Garantált sávszélesség: 50 / 25 Mbps (Érdemes-e gyorsabbra váltani, kérdés, hogy az új router elbírná-e. Gondolom igen. A router márkához mindenképp ragaszkodnék, mert volt problémám a PSN hálózat csatlakozással, viszont ezzel a márkával megbízhatóan működött. TP-link-el volt gondom, Asus-sal nem fogok kockáztatni.)

    Falak: PSN dirketbe van kötve, 1 db laptop és mobilok egy légtérben vannak, pár méterre egymástól, a kecó 42 négyzetméter, annyi, hogy a másik szobában van még egy asztali PC, amin USB-s wifi stick van, 1 sima beton fal, nem vészes a távolság. :) (A hangsúly azon van, hogy kell-e az online játékhoz egy gyorsabb router, mint ami most van?)

    :R

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák