Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Leigazoka #44498 üzenetére

    szia,

    húzz le mindent a router wan és lan portjairól, csak áramot kapjon és úgy próbáld benyomva tartani 8 - 10 másodpercig a reset gombot, hátha...
    amennyiben a netet is a lan portjába kapja a router, úgy ideig - óráig működhet switch módban, de aztán eldobja magát a megfelelő beállítások hiányában.
    120 Mbps nethez kevés a 100-as router, márpedig a tl-wr741nd az, ahogy az általad utólag linkelt rt-ac51u is, ezek csak valamivel 100 Mbps alatti sebességet tudnak kábelen is.
    amennyiben a gigabit képes hálókártyával rendelkező gépről van szó, úgy ahhoz csak egy megfelelő gigabit képes router és szintén gigabit képes kábel kell, úgy adott lesz a szolgáltató által biztosított teljes sávszélesség.
    a linkelt pce-ac56 wifi adapter azért kell, hogy wifi útján is adott legyen az elérés és a teljes netes sebesség, illetve ez akkor is, ha az előbb írtak alapján kábelen megkapja majd a gép - a már megfelelő router és lan kábel okán - a teljes netes sebességet?
    a játékok frissítése során adott sebesség nem csak az eszközök függvénye, ha adott szerver nem tudja neked maximum sebességgel tolni, akkor azon az nem segít, ha te módosítod az eszközparkodat.
    amennyiben kell az ac wifi és az általad linkelt wifi modul is, úgy rt-ac55u vagy rt-ac56u lesz a te routered, vagy ha nem feltétlenül kell asus, akkor archer c5, netán c7 - ez rászánt összeg és egyéb elvárások függvénye.

Új hozzászólás Aktív témák