Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Earl_Muttley #12179 üzenetére

    Sajnos a családban másnak is ajánlottam a típust, ahol ugyanezek a problémák ütötték fel a fejüket, nem egy példány alapján általánosítok (bár tudom, 3 alapján sem lehet). Csíkoz az összes, elég csúnyán.

    Az Epson saját szkenner programja rendre minden 3. alkalommal képtelen volt a nyomtatóhoz kapcsolódni. Órákat izzadtam rajta, de csak a készülék újratelepítése segített. Közben gépet is váltottam, így szűz Win 10-en is volt alkalmam ezt tapasztalni.

    A felhasználóknak pedig azt kívánom, hogy csak az Ügyfélszolgálatukhoz ne kelljen fordulni. Nincs mit szépíteni rajta, szemrebbenés nélkül hazudnak, képesek azt is letagadni, amit 4 hónappal előtte e-mailben leírtak. Ezzel szembesítve őket pedig kihátrálnak azzal, hogy az adott kolléga már nem dolgozik ott (ami kétséges, mert kamu neveket használnak - tudom, ez bevett szokás).

    Ha figyelmesen olvasod amit írtam, akkor látod, hogy nem ajánlást fogalmaztam meg, csak a saját utamat írtam le, erre a figyelmét is felhívtam.

    Epson-t senkinek nem tudnék ajánlani. Az irodában Workforce 5620-asok vannak, 4-ből 2 csíkoz. Pedig itt se tintatartály, se a beszáradás lehetősége, terhelve vannak rendesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák