Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Borote #37950 üzenetére

    LE verzió, kicsit butított órajelben de nem rossz. A csilli köntösért kár, előd diszkrét vga-s ugyanilyen volt, azóta beugrott.

    i90venom: Ha valaki gépet keres megpróbálok elképzeléseihez legmegfelelőbbet találni. Ha 15-ös is játszik G580 is jó, árban is korrekt. Vékony alu borítása van, de legalább van. Hátulütő az emített fuujival szemben: kevesebb gar, csilli kijelző, valamivel rosszabb szerelés, nem rossz, de egy árnyalattal gyengébb. A szervice callcenteres, külföldön javítják gond esetén, ellenben fujinak itthon van több szervize, fuji szervize sztem dell NBD garancia után a második, dell NBD az abszolút első. Ha játék fontosabb akkor viszont vga-ban jobb, neked kell tudni.

    Dell 5520 az sztem G580 szint alatt van valamivel. Ellenben 3 év garos, viszont csak szerviz gar. Ha pesti vagy akkor szerencsés a helyzet, vannak jó szervizek. Ha vidéki akkor már nem olyan rózsás, sok szervizpartnerük van de nem sok dolgozik jól és gyorsan.

    Ivy valamivel kevesebbet fogyaszt, c2c valamivel gyorsabb sandynél. Azoknál a gépeknél lehet mérvadó amelyikben nincs diszkrét vga, csak a cpu igp-je. sandyben HD3000 van, ivyben HD4000 ami már egy elég korrekt teljesítményt ad. Kb egy GF610 tudású. De ha van diszkrét vga akkor mindegy. Pár ezer ft különbséget éppen megér, ha a többi paraméter azonos a gépben.

    Minden gépben van valami kis zizi, még 300k-s kategóriában is. Tökéletes gép úgyse lesz, azt kell venni aminél neked a legkevesebb lesz a kompromisszum. Vagyis amlyikkel úgy gondolod hogy a legkevesebb lesz. Minden említett gép jó választás, legkevesebb belekötnivaló sztem a fujiban van, de neked kell tudni.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák