Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget kérnék notebook vásárlásban (milyen meglepő itt, gondolom :D )

    A következők a szempontok:
    - barátnőmnek lesz, szóval női szemnek is tetszetős
    - 15" os, de a súly azért amennyire lehet legyen minimális
    - és akkor jön a neheze: nekem lenovo t530 osom van és ilyen minőségibb gépet szeretnék neki is (előtte is T Lenovom volt és nagyon elégedett vagyok vele). Mellette látom, hogy az olcsó kategóriás gépek, hogy hullanak, kopnak szét fele annyi idő alatt, mint, amit ezek a Lenovok bírnak. Ennyi pénzt azonban nem szánnánk neki gépre, mert nem is lesz annyit nyüstölve a gép és nem is lesz semmi komoyra használva (irodai dolgok, néha hurcolászás). 300k (bruttó) lenne kb, amiből szeretnénk megoldani. Amiket nézegettünk Mediamarkt és társaiban azok elég gázosaknak éreztem (nyiklő nyeklő, hajló, gagyi műanyag gépek jobbára). :F .

    Ami nem tűnt annyira rossznak egy Asus Vivobook S15. Egész masszívnak tűnt. A HP k kissé batár darabok egy nőis géphez. A Lenovő Thinkpad E590-t néztem még, ami legalább hasonlít a T szériára, de nyilván design annyira nem jön be a barátnőmnek.

    Ezek alapján tudtok még valamit tanácsolni? Vivobook jó lehet? Esetleg még valami tipp, valami masszívabb, minőségibb anyagokból álló gépre, ami nem 600k hufba kerül? :F

    Köszi, előre is

Új hozzászólás Aktív témák