Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Benjoe70

    csendes tag

    Hali! Több hónapnyi keresgélés és kutakodás után teljes sötétség és marad a dilemma, hogy milyen notebookot vegyek.
    200-225.000 Ft közötti összegről beszélünk. Gyakorlatilag otthonra kéne, valószínűleg ki sem vinném a házból. Minimum 15.6" méret, leginkább oprendszer nélkül. Az otthoni felhasználás az viszont teljes körű lenne, az irodai munkától a játékig minden belefér. (Gyerekek is vannak...) i5, i7 procival, 8 GB RAM-mal, dedikált videokártyával (jó lenne 4GB DDR5, mindegy, hogy egy csecse R7 vagy egy 950M) Preferálnám a 256GB SSD-t de belevágnék 1TB HDD-vel is. Értékelések alapján Lenovo vagy Dell jöhetne számításba, nagyon végső esetben, ha sokan ajánlanátok, akkor HP, de azzal már rossz tapasztalataim vannak.
    Egy olyan véleményt hallottam Lenovo-val kapcsolatban, hogy rossz helyre összpontosul a hő, illetve a ramok is elég rossz helyen vannak benne, ezért sérülékenyebb, illetve kevésbé tartós. Teszteken pl. Lenovo 700 sorozatról szinte csak jókat olvastam, (anyaghasználat, IPS kijelző, stb. terén) míg a Dellről (5559 vagy 5567, ami esetleg szóba jöhet) nagyon sok rosszat írtak hasonló területen, kb. azonos hardverrel.
    Teljesen lecsupaszítva a kérdést: Most, 2017 júniusában, fenti árkategóriában véleményetek szerint Lenovo 700 (vagy 510) Dell Inspiron 5559 (vagy 5567) esetleg egy teljesen más típus? :F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák