Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz GabeszHUN #102861 üzenetére

    Na akkor lassan kicsit én is belevauvau.

    Tudtam én ha magyar fórumon segítséget kérek abbol csak értetlenkedés lesz.

    Írhatod németre is. Ha nem definiálsz dolgokat, akkor abból mindegy milyen nemzethez szólsz csak értetlenkedés lesz. Lásd most.

    De még ha nem is írtam volna semmit, Elvileg te ezzel a témával foglalkozol és értesz hozzá, ha én annyit mondtam volna, hogy 200 ezerért a legjobb hardverű laptopot keresem, és a többi nem számít, neked már onnan is kellet volna tudni.

    Helytelen feltevés. Ha nem írod le, hogy neked miből kell nagy kakaó, akkor simán kapni fogsz CUDA mag nélküli i7-es 4 magost, aztán mikor röffen a gép kiderül, hogy neked pont az kéne. Haladjunk.

    Mert a te mondanivalód szerint, neked például nem mindegy, hogy mivel vágok videót, hanem megkéne mondanom hogy adobe vagy sonyvegas és te eszerint segítesz.

    Így igaz. TP topikban volt épp egy mókás vidi ugyanazon konfig dGPU vs iGPU változataiból. Hát ja.

    De nemhinném hogy az asus laptop a szerelt hyperx 4gb ram jobban vágna videót mint a lenovoba szerelt hyperx 4gb ha ugyanazon programba ugyanazon felbontással renderelek.

    Ez igaz, szerencsére nem ramokon megy a vita. Eleve a tuningos ram notiban 99% ablakon kivágott pénz, mert nem fogja kezelni, ha igen, nyersz 0,5%-ot renderben mondjuk.

    vga kimenetről van szo.legyen az integrált vagy dedikált vga.

    Kevered a fogalmakat és elvárod, hogy adjunk erre megoldást. VGA kimenet kell neked? Vagy HDMI? Az, hogy mi adja ki, az mindegy, a csati a nem.

    De Mostmár mind1 nem érdekel Ennyit nem ér az egész akkor utána nézek magam.

    Az igényeidről mindenképpen kéne felvilágosítás. Nekem HD néha FHD vidik alatt leomlik a 4 mag 4.5GHz és 670-es GTX. A táp+ram+lap+proci+VGA volt nálam 200k felett, notiban ebből nem sok lesz. Csak szólok.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák