Hirdetés

Hirdetés

  • Kiszivárgott információk az új AMD chipek érkezéséről

    ph Pár online áruház nem tudott várni, és már közzétettek néhány hasznos adatot a Granite Ridge és a Strix Point megjelenéséről.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Classius #45757 üzenetére

    Jajjjj, ez gémer gépnek (meg bárminek is) nagyon rossz választás. A GT520MX 120-140 ezer forint közötti kompromisszumos megoldás. Minőségről, egyebekről ne is beszéljünk.
    160-ért már A6+HD6650M-et kapsz a Lenovo Z575-ben, 185-ért pedig HP DV6-ost A8+HD6750M kiépítésben - desktop kártyáktól elmaradnak, de játékra jóval alkalmasabbak, mint az 520MX
    Vagy ami még nagyon megéri pár hónapos Y570 170-ért.

    (#45756) Speedy86: egyrészt, hogy megfeleljen az Intel ultrabook követelményeinek, másrészt vagy mint rendszerpartíció használhatja, vagy gyorsítótár gyanánt a gyakran használt fájlokat áttükrözi/áthelyezi oda.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák