Hirdetés

Aktív témák

  • d900t

    senior tag

    válasz #95590400 #6034 üzenetére

    olyan fárasztó leírni, hogy az Acer, Dell, HP, stb, stb.. nem gyárt notebookot. Nincs Dell minőség, nincs HP minőség setb. Van jó minőség és van szar minőség. Az olcsó szar, a drága pedig akár jó is lehet. Annyi faszság kérdés előfodul a topikban, de még egyetlen lelkes újonc sem kérdezte meg, hogy miért kerül kétszer annyiba egy azonos felszereltségű fujitsu lifebook, mint egy amilo.

    Mindenütt azt olvasom itt a topikban, hogy a fusi meg az acer szar. olyanoktól is, akik csak másoktól hallották. Ne tekintsünk el attól a ténytől sem, hogy tavaly itthon 60000 fusi és 50000 Acer fogyott. Dellből és Toshibaból pedig tized ennyi. Ez annyit tesz, ha a Dell és Toshiba panaszok elérik az Acer panaszok egytizedét topikon belül, akkor már arról beszélhetünk, hogy a Dell és a Toshiba szignifikánsan megbízhatatlanabb, mint a két legkeresettebb márka.

    A Lenovo termékeit egyébként jobbára a Wistron gyártja, ami nagyon helyes dolog, mert a Wistron a legjobb szerződéses gyártó. Na és ki az Wistron. Hát az Acer csoport tagja. Erre varrjatok gombot!

Aktív témák