Hirdetés

Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz spyduck #20000 üzenetére

    Már megrendeltem USA-tól, fel is hívtam őket előtte.. Én is csak addig foglalkoznék az eladó bolttal, amíg cserélhető a gép, de remélem ilyen gondom nem lesz.

    Már egy hónapja nézem újra folyamatosan a fórumot, beszéltem már [lehet, h T500-zal is, meg] olyannal is akinek ilyenje van csak nagyobb(P300 - MalisonX) és jót mondott róla.
    Élőben is megnéztem nem egyszer. 20-szor átolvastam a tesztet, + a notebookreview-on is, megnéztem a videokat jutubon stb.. :DDD nem keveset gondolkodtam nézelődtem

    NEM azért veszem mert új csillóg-villog meg hűdemenő :DDD , hanem azért mert ahogy olvastam és nézegettem élőben, ilyen árban ilyen teljesítményben és minőségben ez a legjobb. A Toshiba azért nem egy acer vagy hasonlók, gondolom, meg azért más is mondta :B Veszek mellé egy mikroplüss törlőkendőt azt' néha áttörlöm :DDD

    Néztem én a HP renewokat is, valaki ajánlotta, az is 200 valamennyi volt és 1600-as quadro kártyával asszem, de nem is akarnék ilyet, hogy esetleg az az utolsó darab.. ha sz@r akkor mit csinálok :F ráadásul az 17 collos volt, meg, ha még nem is magyar a billje, nem akarok azzal b@szakodni, bár lehet, h pár ezer Ft meg mittomén, de nekem ez nem tetszik.
    Pár éve vettünk egy whirlpool hűtőt és utolsó volt a kiállított darabon kívül, hát persze, h nem indult be és lett belőle egy electrolux..

    Azért köszönöm a segítségeket, linkeket.

    WÁÁÁÁÁÁ kedden munkaidőben jön a gép :DD :DD :DD juj-juj-juj :DD :DD

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Aktív témák