- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
válasz Satyka. #123606 üzenetére
A kérdésem az lenne, hogy konzol (PS5, PS4 Pro) esetén ez mennyire lesz hátrány a számomra az élmény szempontjából? Van lényeges különbség a 120hz vs 60hz megjelenítés között, vagy halandó ember nem veszi észre ezt?
Igazság szerint hátrány nem lesz. Még egyelőre nem sok játék van,ami támogatná a 120hz-et. Különbség természetes lenne valamennyi. Simábbnak éreznéd a játékot 120hz-en. De ugyebár mint említettem ehhez a játéknak és a monitornak is támogatnia kellene. Jelen esetben hdmi 2.1-es csatlakozó a monitoron vagy tv-én. Szerintem lényeges különbség akkor lenne,ha 4k monitorod lenne. Downwscale-ről annyit tudok,hogy a PS5 még nem támogatja az 1440p-t csak 4k vagy FullHd. Elvileg valamikor majd jön frissítés rá. Ha a hírek igazak.
Egyébként somfalvi kolléga jól írja. Csak konzol miatt nem venném ezt a monitort. Persze,ha pc-hez is hozzá lenne kötve és ott kihasználnád a 144hz-et az más tészta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest