Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • firefly84

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget kérnék. Első Androidos telefon vételét tervezem, pár napnyi böngészés után pedig két telefonra szűkítettem a listát, amik kb ugyanannyiba kerülnek. Persze vágom, hogy ebben az árkategóriában nem az igazi az élmény, mégis érdekelne, hogy a Huawei IDEOS X3 és az LG Optimus Hub között mekkora lehet a különbség. [link]
    Az adatok alapján (kimaradt, hogy az LG-ben 512 MB RAM van) én is látom, hogy valamivel a Hub vezet. Annyi problémám van ezzel, hogy évek óta LG-m van és hihetetlenül unom ezt az alsó kockaformát, az alapmenüt, gyakorlatilag a régi telkóm is egy az egyben így néz ki. Ráadásul a HUB hátlapjának a látványától kb. elsírom magam.
    A kérdés tehát az, hogy az a +200 MHz, illetve a több RAM és esetleg a Gorilla Glass felület miatt érdemes lenne lenyelni a rondaságát? Illetve a régi LG-knél az volt a tapasztalatom, hogy szarok az illesztések, az akkumulátor könnyedén elmozdul, az utángyártott kiegészítőket meg gyakran nem kezeli. Ez mennyire általános náluk vajon? A kamera abszolút nem érdekel, telefonálás mellett zenehallgatásra és webezésre használnám elsősorban.
    Köszi előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák