-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz mobilefan #38051 üzenetére
Csak egy észrevétel: az OmniaHD symbianos, de ettől függetlenül nagyon szuper mobil és tényleg mindenre jó, még videólejátszásra is. Nem egy volt belőle, nagyon szerettem a kinézete miatt is.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
VateRicsi
aktív tag
Mit szóltok a Panasonic ELUGA-hoz? Nagyon ütős, extra vékony mégis vízálló, 540x960 a felbontása, stb. Szerintem harapni fog vele a Pana egy jó szeletet a mobilpiacból, feltéve ha az ára is rendben lesz.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
VateRicsi
aktív tag
válasz execute93 #38066 üzenetére
A kád eszembe se jutott volna Viszont strandon vagy tengerparton lehet vele fotózni, csak el ne lopják. Bár én ugyan ki nem vinném, még ha egy sereg nagymama őrizné is a törülköző alatt...
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani itt a Hardveraprón 20ezer forint környékén egy megbízható, akár egy jól moddolt, magasabb verziós Android telefont? Vagy ha nem is az aprón, hanem csak típusilag? (Nem igazán értek az okostelefonokhoz, de valamiért a Samsungokat gondolom jóknak).
Köszi
Zsolti" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
sdd2
veterán
válasz medvezsolt #38069 üzenetére
Milyen árban gondolkodtál? Mire használnád? Fontos a support? Van kedve ROM-olgatni? Így nem nagyon tudunk segíteni.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
medvezsolt
senior tag
Oké. Csak ha nem értek hozzá, akkor megfelelően se biztos, hogy tudok kérdezni
Nos, különféle alkalmazásokat probálnék ki rajta, interneteznék, wifi, GPS (pl. IGo), esetleg játékok. Mivel nem ismerem az Android rendszer lehetőségeit, így azt se tudom teljes mértékben, hogy mire használnám. Nagyából ezekre. ROMolgatás alatt mit kell érteni? Az általában mivel növeli egy telefon képességeit? Support az nem egyenlő a ROMolással? stb.?
Bocsi, de csak parasztlogikával gondolkodtam, nem értek annyira hozzá
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
sdd2
veterán
válasz medvezsolt #38071 üzenetére
Az hogy nem teljesen hivatalos szoftvert teszel fel és elvileg ugrik a gari de ez visszaállítható. Ez a ROM-olgatás. A support az a gyári frissítések. Nagy kijelző kell? Vagy mekkorára gondoltál? Ár? Márka?
-
medvezsolt
senior tag
-
sdd2
veterán
válasz medvezsolt #38073 üzenetére
Samsung Galaxy Mini ( Kijelző felbontása kicsi, lehet nem bírnád nézni így ezt először vedd szemügyre)
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung Galaxy 3
LG Optimus One
Alcatel OT-990Ezek közül én az X8-at és az LG-t ajánlanám a legjobban. De mivel nem akarsz ROM-olgatni meg hasonlók inkább az LG-t vagy az Alcatlet ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
válasz medvezsolt #38073 üzenetére
Szerintem egy galagy minivel vagy egy alcatel one touch 990-nel jol jarnal. Belepo szintu telefoniknak elso osztalyu. Az x8-at a multitouch hianya miatt, a galaxy 3-at pedig a gpu hianya miatt nem preferalom.
-
medvezsolt
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz medvezsolt #38076 üzenetére
korosztályszinten nem tudom beleférsz-e, de még van a djuice-nál az az akció, hogy ha beviszel egy régit -5 ezerért kapsz LG-t, és az úgy 20k, újonnan. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt a micros sd-s dolgot honnan szedted hogy nincs benne. Mert akkor lekarmolom a bokámat, ha tényleg nem lesz benne.
Sajna méretet sem találtam róla hogy mekkora lesz. Sony U ra gondolok.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
n0rbert0
senior tag
válasz VateRicsi #38065 üzenetére
Leírtak alapján kellemes telefon lesz, majd kiderül, hogy a szoftveres részt mennyire találják el, no meg persze az árazás... Amúgy nekem is tetszik küllemre. Az akkumulátor mérete kicsit aggasztó.
@Mr.Grincs: valószínű, hogy nem lesz bővíthető. Ezek a képek is arra utalnak, mivel nem találtam bővítőhelyet... Amúgy a 8. képen a felső nyílás az micsoda? Alatta van egy sim foglalat, a felette lévő pedig egy micro sim foglalat lenne?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Mr.Grincs #38079 üzenetére
Ahogy írta n0rbert0 is a képek alapján nem lesz micro sd foglalata. Lehet a Sony átveszi az iPhone stílusát és feleslegesnek véli. Viszont ez kis macerához vezet mint ahogy feljebb is írtam. Én ezek a képek szerint láttam hogy nem lesz de lehet csak nem látszik rajta. Az a képekről viszont biztos, hogy nem micro SIM-es a készülék. Xperia U
(#38076) medvezsolt
Nagy a különbség egy HVGA és egy QVGA között, én tudom. Mindenképp vagy az LG-t vagy az Alcatelt vásárold meg szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbászzsír
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyik telefont válasszam?
Vagy esetleg valami más? : )Vodafone 858 Smart Kb 23000ft
Samsung Star 2 Kb 24000ft -
n0rbert0
senior tag
válasz Kolbászzsír #38086 üzenetére
Szia!
Samsung galaxy mini vagy alcatel one touch 990 esetleg egy lg optimus one. Ezekkel sokkal jobban jársz, mint az általad említett két telefonnal![ Szerkesztve ]
-
N Miklós
csendes tag
Sziasztok,új mobil vásárlásba vettem a fejem.2 telefont néztem ki.
1. SE Live with Walkman
2. SE X10 mini(újabb verzió)
Szerintetek melyik a jobb? Esetleg tapasztalat?
A választ előre is köszönöm! -
Locutus
veterán
Üdv
Nem igazán tudom, hogy várhatok e érdemi segítséget, mert még magam se tudom mit vegyek, de a lényeg hogy valami kicsit egyedibb, nem tucattelefont keresek, androiddal, közepes-nagy kijelzővel, és jó fényképezővel. Fontos hogy stabilan működjön, és minimum 1 de inkább 2 napot húzzon akksival. Főleg telefon, és néhány sms. Netezni csak ritkán szoktam telón. Max a BT van folyamatosan bekapcsolva, wifi csak alkalmanként. 3G sincs.
1. moto razr .. az új fajta... az egyetlen dolog ami miatt vacilálok, hogy nagyon drága. Ennyi pénzt nem szivesen adnék telefonért.
2. htc hd2... tetszik külsőre, ami ritka a mai telefonok között. Lehet kapni 60 körül androiddal, használtan, de gar már nem nagyon van rájuk... és nem is mai gyerek.
3. moto xt720... egyedi telefon, tetszetős, jó fényképező, de tudom hogy több gondja is van a gyári szoftverrel. Újként is lehet még kapni 60k-ért, használtan meg elég kevés van, 45-55 között. Van aki már tudott jobb android rendszert is tenni rá, amivel állítólag megoldódik egykét gond.
4. meizu m9... kb 40-ért használtan. Kamerája csak közepes, nincs led rajta. Kijelzője viszont fasza, meg elég visszafogott, elegáns a külseje. Árban inkább efelé hajlok, de ugye kínai, tehát gar, esetleg pótalkatrész problémás lehet. Ha kell.
Persze ott az MX is már, csak az meg irreálisan drága. Akkor már inkább moto razr.Mit gondoltok?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
punky10
addikt
válasz N Miklós #38091 üzenetére
Szerintem nem X10Mini-re,hanem csak simán Minire gondolsz.Ebben az esetben Neked kell eldönteni,melyik tetszik.Esetleg szolgáltatotol lehet olyan,hogy pl Tré mobiltol vett walkmanhoz nagyon jo headsetet kapsz. Ha mégsem elirás,akkor mindenképp a Walkman...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Barátom szeretne egy telefont és ehhez kérnek egy kis segítséget. Elsődleges szempont hogy szép képeket csináljon, mivel sokat fényképez a munkahelyén. Nokia párti, de ha van, ami szebben fényképez, akkor lemond a márkahűségről. Vadonatúj előfizetéses telefont szeretne, ha lehet akkor T ügyfél maradna. A keret meg egyszeri fizetésnél 30-50e forint, de az a maximum már, havi számla úgy 6e lenne. Sokat nem értek a telefonokhoz ezért is fordulok hozzátok mivel ti fényévekkel okosabbak vagytok, mint mi ketten . Nagyjából minden mást rátok hagyunk a többi funkció annyira nem is igazán fontos. Köszönöm a segítségeteket előre is.
üdv
-
Storms
őstag
üdv
Ezek közül melyik jobb hosszú távra, zenére, , wifi, fotózás, video nézés?
N82 vagy C905?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Storms #38096 üzenetére
Szia! A C905-öt annyira nem ismerem, de az N8 a legjobb fotós mobil, tesztek szerint az Iphone 4S-nél is jobb a kamerája. Az biztos, hogy a C905-nél jobb fotózásra és minden másra is tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest