Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anett1985

    csendes tag

    válasz erdey_a #23732 üzenetére

    Nekünk volt Midea klímánk, minden egyes nap, amikor használtuk, a falba vertem volna a fejemet, hogy miért nem a Daikint választottam inkább. Hangos volt a beltéri, hangos volt a kültéri, néha ingen érdekes hangos zajok jöttek a beltériből, a szerelő nem jött rá, mi baja... (persze ezek része/egésze lehet szerelési hiba is).
    Tesóméknak Midea van, hangos, rendszeresen van valami baja.
    Szülőknél Gree van, az megy rendben, a kültéri halk, a beltéri lehetne halkabb is, de elviselhető. Előtte valami nagyon no name volt, az sokszor romlott el, de az valami kőkori on/off volt. Emeleti szobában egy Whirlpool van, ritkán van használva, működik, de szintén hangos a beltéri, aludni nehéz a közelében.
    Volt egy nyaralóban airfel, strapabíró volt, sokszor kellett nagyon hidegről felfűtenie, vagy nagyon melegről hűtenie, tette a dolgát, viszont 5 méterre tőle nem lehetett aludni normálisan.
    Az irodában voltak Fisherek meg Mideák, azok is hangosak voltak, a Mideák gyakran romlottak el, a Fisher-t csak karbantartani kellett.
    Az idén 2 Daikint rakattunk fel, lehet hogy nem nyert design díjakat, de az eddig látott/hallot klímákhoz képest nagyon halk a kültéri is és a beltéri is. Szóval én sem tudnám ezekkel a hátam mögött a legtöbb kínait ajánlani.
    A Gree rendben van, sok ismerősnél használják elégedetten, kicsit azért hangosabbak, mind a mi Daikinjaink, de talán szebbek, árban a különbség jelentéktelen, döntsön mindenki, hogy szebb kell neki, vagy kicsit halkabb. :D

Új hozzászólás Aktív témák