Hirdetés

Aktív témák

  • marmil

    csendes tag

    Sziasztok!

    Előre bocs, ha hülyeségeket írok, nagyon nem vagyok otthon a témában (de ti igen, ezért vagyok itt:) ).

    Szóval, fejhallgatót keresnék, mindenféle zenére. Leginkább a rockot/metalt szeretem, de programozáshoz trancet szoktam hallgatni, szóval akármit meghallgatok (klasszikusokat is egész jól viselem, de elég ritkán hallgatok, úgyhogy nem perdöntő a dolog, havonta ha egyszer eszembe jut, akkor sokat mondok). Ennyit tudok hangásról, nem tudom, hogy ezekhez mi illik, de úgy általánosságban szeretem, ha a zene olyannak hangzik, amilyen, és nincsen túl felerősítve semmi.

    Mindenhol használnám, utcán, egyetemre menet, otthon, meg az előbb említett IT foglalatossághoz. Vezetékes lehet, ahogy olvasom sokkal jobb a hangja, mint a nélkülinek, és gondolom olcsóbb is. Viszont ha lehet ne legyen túl hosszú, nem túl vonzó a gondolat, hogy egy jobb minőségű cuccot magamra kell tekernem háromszor, hogy ne bukjak fel benne.

    Circumaural nekem szimpatikusabbnak hangzik, mint a másik, arról nem is beszélve, hogy ha hirtelen határidőre kell összedobnom valamit és akár 5-6 órán keresztül is gép előtt kell ülnöm, akkor ne essen le a fülem 30 perc után.

    Látom sokszor kérdezitek a forrást, Macbook Pro-t használok, ami azért nem egy audiofil dolog, ezen kívűl telefonról hallgatok zenét, de lassan azt is cserlélnem kell, mert szétesik, a legközelebbinél majd próbálok figyelni a hangminőségre is (tudtok tippet? Azt hallottam, az SGS1-nek jó volt a hang chipje, lehet, hogy beszerzek egy Nexus S-t akkor).

    A többiről nem nagyon tudok semmit mondani, keretem az olyan 25-30 (nagyon maximum 35) ezer lenne.

    Köszi a segítséget!

    PS.: Ha ez segíség, tavaly vettem egy Sennheiser CX300 II fülhallgatót, és nem vagyok elájulva tőle. Ez volt az első "komolyabb" (legalább is azt hittem, hogy 10k komolyabbnak számít...) fülhallgatóm, de halk zenénél sistereg, és bár egész jó a hangzása, nem nagyságrendekkel jobb, mint az előzőm, aminek már a nevét sem tudom, de nem volt márkás.(És az nem is sitergett, ez a zajszűrés akar lenni? Mert halálra idegesít, amikor halk zenénél itthon hallom)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák