Aktív témák
-
Nertpaelg
tag
válasz schawo #18139 üzenetére
Oké, ez egy vélemény volt, vitakozni lehet. Szerintem egyedül több metált hallgatok, mint a táraság többi része itt összevetve, ezen stílus alapján választottam anno is fejest, és hallottam már akkor is az AKGkat, nekem ez sokkal jobban passzolt és passzol is hozzá. Szerintem.
Egyébként a 5XX szériát is középorientáltnak nevezném, illetve az 598-on a magasokat is jónak (tudom, elég megfoghatatlan jelző) találom, ami majdnem ugyanannyira fontos ennél a stílusnál.
(#18140) ntomka: Messze vannak ezek a brummogásól, akkor már inkább a 601 hiányos mélyben. Ha hallottál már HD6X0-t vagy voltál metál koncerten, ahol valamiért nagyon szeretik feltekrni a mélyeket, akkor tudod mi az a "brummogás", köze nincs a 5XX mélyeihez.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest