Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -v-

addikt

válasz Richard! #39910 üzenetére

De oda csak nagyon ritkán lehet menni, alapvetően az zárva van.

qdak: pannonia ring már vas megye, Győrtől 70km kb. Mondjuk ezt a dolgok 80%-ára el lehet mondani, hogy Budapest központú az ország, és alapvetően nem ugyanazok a lehetőségek vidéken, mint a fővárosban, sok minden csak itt van... (hungaroring, euroring, kakucs ring ugye pest mellett van). Szóval ez semmi újdonság :P
    Euroring asszem 16k egy délelőttre, 8k egy órára, kakucs ring olcsóbb (mondjuk mivel az alapvetően gokart pálya, nagyobb teljesítményű autónak szerintem kicsi, de nem tudom, nem voltam még), többit nem tudom.

Slovakia ring viszont közel van Győrhöz :P ~50km

[ Szerkesztve ]

• hobizoli

nagyúr

válasz Richard! #39910 üzenetére

és olyan szar minosegu hogy az vmi fenomenalis
    tiszta kavics a palya, meg mállik szét az aszfalt, menjel rajta 100+-l egy kanyarba, lesodrosz aztan max a rozsdas szalagkorlat fog meg ha meg fog egyatalan
    na meg infrastuktura nuku

de mondjuk kajak nem ertem ezeknek a tulajait
    csak ott all kihasznalatlanul, es igy pont semmi beveteluk nincs belole, mert amugy olyan dragan adjak ki, ha egyatalan, hogy senkinek nem eri meg szervezni oda semmit
    ha 2-3hetente lenne rajta vmi rendezveny occsóé, akkor lenne bevétel is belole, de igy...

de a Hring ugyanez kb
    202x-.g lesz rajta F1, de azon kivul mi a fosra lehet hasznalni?
    gyorsulasi sincs mar rajta evek ota, pedig pont azer vittek oda, hogy ne az utcan menjen, meg ne csak ott alljon a palya
    nehany hetvegen van ott vmi rendezveny per ev, pl a WSR, aztan szevasz

erre minek?

kakucsring meg olyan kicsi, hogy kb 60-100loeros autokkal lehet rajta jaszkarizgatni alig van egyenes resze

több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák