-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz !Overdose! #39813 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
-
Balupapa
senior tag
válasz !Overdose! #39829 üzenetére
Én nem olvastam negativ kritikát mk7el kapcs. mazda ide v oda
_-=*WheelWhores*=-_
-
TaaT
nagyúr
"Ugye idén is a G7 lett az év autója"
Utánanéztem, 92-ben volt utoljára év autója a g3, 75-ben és 98-ban második helyezett lett a g1 és g4...
Nem érzem hitelesnek azt az "is"-t
"amit szinte mindenki imád"
a ferrári F40-et is mindenki imádja, még sem lett első
A totalcar-on leírták hogy a díjnál kiemelt szempont volt az innováció, jó ár érték arány és a megfizethetőség, ezekben úgy látszik jobb volt a golf a többi versenyzőnél
Halkan jegyzem meg hogy az MQB padlólemez nagyon sokat nyomott a latba hogy ez sikerüljön...
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #39835 üzenetére
HI!
eztet majd 6-8 ev mulv meglassuk, mazzagal kivancisna varom mi lesz azzal a bezninmotorral
udv
neduddki
mod: megbiahtosag: uga mar majd az eget s lehazugyak amig az otobild szet em B! oket:- (((
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
TaaT
nagyúr
skyactiv? az alacsony kompressziójú motorok?
giigz: ez egy 2007 34. hetében készült guma [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
HI!
a vocagen megbihatosagaa gondoltam igen pejoratian ill. a ugyfeel kezeleserol
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #39840 üzenetére
És ez mire van jó hatással? fogyasztás, teljesítmény?
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #39845 üzenetére
HI!
mikor PappTibivel errol beszelgettunk aszonta, a totoyas mernok is eretlenul all a 14es benzinsurites elott ok 13 kornyen megalltak
udv
neduddki
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #39845 üzenetére
A fogyasztási adatoktól mondjuk nem estem hanyatt
Az új GTD: "Annak ellenére, hogy 1,3 tonnát nyom, az átlagfogyasztása vegyes ciklusban 4,1 liter 100 km-en – ebben pedig az a bíztató, hogy valószínűleg még akkor sem fogyaszt 6-7 liternél többet, ha kinyomják a szemét."
Give them hell Ukraine!
-
hobizoli
nagyúr
hat ha egy adott tipus csak hot-hatch verziojaba lenne DW futomu, akkor meg a jelenleginel is dragabb lenne, mert igy azzal, hogy pl a kiviteltol fuggetlenul 6gen-g az osszes kuvikban, de meg az 1.3-s 75LE-sben is az volt, relativ olcsobb lett gyartani, a nagyobb darabszam miatt
de meg mindig nem annyira olcso, mint ami a juzerek 99%-nak amugy is tok eleg, McPherson rendszeru lennetöbb drón kell ;P
-
whitezo88
nagyúr
válasz !Overdose! #40817 üzenetére
jöv hónapban úgyis megyek szerelőhöz kicseréltetni a hónapok óta kopogó kutyacsontot elöl, meg passzintani a kéziféken mert megint alig fog. Majd megnézetem a futóművet de a futóműves és ő is mikor nézték mást nem találtak csak ezt. Lengőkart, szilenteket 1 éve előző tulaj cserélte.
-
m3tr0
őstag
válasz !Overdose! #40813 üzenetére
Az én autómon meg a hátsó fékmunkahenger adta meg magát eddig.
16 éves ugye, szintén Civic...de ezek sem hibátlanok...jó autók ez tény, de bármi elromolhat. -
.:Kristian:.
addikt
válasz !Overdose! #41308 üzenetére
Contitech készletet rendeltem, abban volt. Külön gyártó nem volt rajta feltüntetve, az viszont rajta volt, hogy Koreában és Kanadában gyártották.
A nagy német Coni dobozát kibontva előbukkant a román szíj.
Pedig feketén fehéren rajta van a dobozon, hogy made in germany. -
törölt tag
válasz !Overdose! #41374 üzenetére
Holnap kiderül. Ha helyrejön, akkor volt köze hozzá. Mivel 15-20 perc után már egyáltalán nem füstöl, nagyon valószínűnek tartom, hogy ez jelenti a megoldást.
-
törölt tag
válasz !Overdose! #41377 üzenetére
Ezzel párhuzamosan történt egy porlasztócsúcs-tisztítás is, talán az is segít. Ha nem ezek miatt, szerinted miért füstöl?
A gyári üzemanyagszűrő is át volt hidalva egy ilyen univerzális 300ft-os szűrővel, úgyhogy simán kinézem, hogy trehányságból nem volt benne a termosztát.
-
törölt tag
válasz !Overdose! #41379 üzenetére
Nem eszik olajat. A füstnek nem motorolaj, hanem gázolaj szaga van.
-
törölt tag
válasz !Overdose! #41379 üzenetére
Átvételkor nem füstölt, gondolom az adalék megtette a hatását próbaút alatt.
-
törölt tag
válasz !Overdose! #41531 üzenetére
Corsa C-n pl így van.
-
giigz
veterán
válasz !Overdose! #41531 üzenetére
Renault Megane ilyen, ha kettes alapjáraton mész, esélytelen, hogy visszarakd 1-be...
-
Laraxior
titán
válasz !Overdose! #41635 üzenetére
Ha kipufogós ajánlotta, meg egy ugyanilyen Laguna-tulajtól is hallottam, hogy mehet bele, akkor valószínűleg van benne valami
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz !Overdose! #41644 üzenetére
Ó hát én nem a teljesítményért csináltattam,hanem hogy szép hangja legyen. Tudom hogy a szívó benzinből nem sok pluszt lehet kihozni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz !Overdose! #41856 üzenetére
Hát ja, nekem ATS-em volt, annál 90.000, és csere. Vannak tagok akiknek többet megy el mint pl. a Kázmér, de egy Zema-nál a fele élettartamú minden
ATS-el is van extrém kíméletes üzemmód mint DWZoli, aki 7.5-el jár városban vele. -
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #41908 üzenetére
Köszi. Gyárit nem veszek bele mert az egész kocsi nem ér annyit.
#nincsbennetarcsi
-
_NCT
őstag
válasz !Overdose! #42241 üzenetére
Casco van?
-
TaaT
nagyúr
"Fénykép és rendőrség megvolt, kíváncsi vagyok lesz-e kártérítés..."
Ha volt kint úthibára figyelmeztető tábla vagy sebesség korlátozó tábla akkor nem, amúgy igen
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
Hol?
Amúgy katasztrófa, Kecskemét-Nagyszőrös - Törtel - Abony - Újszász útvonalat (80 km) két óra alatt tettük meg tegnap. Abony és a megyehatár között szó szerint több volt a kátyú mint az út, 20-szal lehetett menni, de úgy is volt, hogy tolatni kellett, mert nem volt tovább út, csak 20 centis kátyú. És akkor még ez a jobbik, mert ha akarsz sem tudsz gyorsan menni, mert utána meg rengeteg helyen az utolsó pillanatban tudtam korrigálni, mert ha 90-nel belerongyolok egy ilyenbe akkor a következő pár métert tetőn teszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz !Overdose! #42245 üzenetére
Akkor sok sikert ! Fater nem tudta bevasalni rajtuk a gumi + felni roncsolast katyu miatt...
-
whitezo88
nagyúr
iszonyat brutál kátyúkat lehet találni így a hó után megint, ilyen 20x20 cm részeken kb teljesen eltűnt az aszfalt, éles réssel 5cm mély kátyúk...
ennél jobban idegesít az, hogy az Ecseri úti nagy kereszteződésnél a villamossínt mikor akarják "újraaszfaltozni" mert ezer éves betonba van benn a sín, naponta ezernyi autó megy át ott 40-50 km/h-val és szétveri a futóművet mert szét van esve az úttest...
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #42245 üzenetére
Mindenképpen megér egy próbát, és lehet érdemes előtte jogásszal is értekezni
whitezo88: Vmelyik nap én is rutinosan hasítok a szélső sávban, emlékeim szerint ott csak pár tré minőségű aszfaltozás nehezíti az előre jutást, erre látom hogy a sáv fele hiányzik, még szerencse hogy a téli kerékkel csattogtam át rajta
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
válasz !Overdose! #42249 üzenetére
Egyébként tényleg, ilyenkor mi van? Tegyük fel van egy két éves szett a kocsin. Egy tönkremegy, lecserélem, esetleg egy év múlva még egy, és lesz háromféle gumi a kocsin?
-
Kickass
őstag
Mi anno belevertük egy rohadt nagy kátyúba az akkor 2-3 éves fóbiát, jobb oldali övfeszítő durrant, két lemez kerék hajlott szerencsére gumi megúszta, az első dísztárcsa ripityára tört + futómű állítás. 35ös utat akkor újították ez Görbeháza belterületen történt, rendőrség lehelyszínelte, korrektek voltak, talán még táblák is voltak kint. Pár hónap elteltével ugyan de fizettek.
-
Xero
nagyúr
válasz !Overdose! #42563 üzenetére
Civic-ek jellemzően szét vannak rúgva ilyen kategóriában.
Corolla-t nem szereti (ahogy én sem, pedig próbáltam a béka lámpás benzinestől kezdve a dízel verso-ig mindet). szerk: Hogy pontos legyek próbáltam Toyotából: Carine e, Avensis, Corolla 1.4, Corolla D4D, Corolla Verso D4D 1.gen, Corolla Verso D4D 2.gen, Auris D4D. Egyik sem lopta be magát a szívembe, bár tény, hogy a normál Corolla kasztniba a D4D jól szedte a lábát. De az már másik liga.
Almera pedig nagyon mezítlábas.Az autókról mint gyűjtő fogalom, kicsit más elképzeléseink vannak.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz !Overdose! #42563 üzenetére
Eddig pont azokról beszéltek. Te meg felsorolod ezeket a nemtudommiket. Nem értem a kérdést
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
tresh
veterán
válasz !Overdose! #42570 üzenetére
Szervizkönyvet én is írok neked olyat amilyet szeretnél
Mutass már kérlek párat kíváncsi vagyok
-
tresh
veterán
válasz !Overdose! #42587 üzenetére
Természetesen nem lehetetlen ennyiért civic-et venni de én itt a közkedveltebb darabokra gondoltam és azon belül is az 1.4 esekre hogy abból nagyon nagy mák kell hozzá hogy ne valami ólja zabáló sunfi pedál szettes,tuning bercis verziót találj jah és ami nem rohad
-
AMD Power
titán
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #42742 üzenetére
köszi, de nem egyszer fordult már elő, hogy amit ott írtak pl E3, azt itt csak E2-nek vették
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #42742 üzenetére
HI!
hat vot errol egy apro vita:- )))
udv
neduddki
mod: whited: azt hogy itton mit minek vesznke neha rejtgesjjjj....
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #42978 üzenetére
HI!
koszi
mivel nem tirta halasztat maradtunk Endrenel a tarcsakbul legyutt .2-.3 ill. .3-.5udv
neduddki
-
_NCT
őstag
válasz !Overdose! #43051 üzenetére
És én is
-
MunezXBK
nagyúr
válasz !Overdose! #43667 üzenetére
Mekkora a gyári méret?
-
giigz
veterán
válasz !Overdose! #43669 üzenetére
Akkor olyat vegyél, főleg ha sokat mész
-
Balupapa
senior tag
Én tuti 175/55 15-t vagy /60at tennék rá
14es nagyon ronda ballonos vacak.
15és még olcsó is és vmit mutat195 meg felesleges kiskocsira.
prbizz: +1 Blue-ra. ADAC-ban nagyon jó volt-.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
tresh
veterán
válasz !Overdose! #43690 üzenetére
185/60 R14 nem fér el az váltója a 195/50 nek és ballonosabb minden téren
-
Qru
MODERÁTOR
-
m3tr0
őstag
válasz !Overdose! #43690 üzenetére
A 195/50 teljesen jó méret R15 -ben szerintem.
Igen, nekem az van, kis ültetéssel is teljesen jó még árban is.
Ennél peresebb gumihoz viszont komolyabban ültetni kell,hogy elkerüljük a "traktor, bokorugró" megjegyzéseket. -
tresh
veterán
válasz !Overdose! #43696 üzenetére
185/60 R14 -re olcsóbb a gumi és szerintem az teljesen jó de a 195/50 R15 is még belefér abba a komfort küszöbe... igazából az 55 lenne a váltója de azt fizesse meg akinek két anyukája van
Taat: +1
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #43696 üzenetére
"Békés megyében elég rosszak az utak"
Hol nem azok?
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
HI!
hmmmmm... sokra mennel a /50essel megint
udv
neduddki
-
syl5
őstag
válasz !Overdose! #44386 üzenetére
Igaz-igaz, 6genre gondoltam.
Ááá rohadt szép az az autó!
Csak drága.Angol civic az pontosan melyik?
Mit értesz az alatt, hogy komolyabb autó?
Accent miért nem komolyabb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest