-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz ReSeTer #56156 üzenetére
ja.
az előbbihez meg:
persze ki lehet magyarázni, hogy egy elektromos autó majdnem annyi káros anyagot bocsájt ki, mint egy benzin/dízel... ez igaz is lehet, ha szénnel és/vagy olajjal termeljük meg az áramot.
de szerintetek a franciák viccből termelik atomerőművekkel az elektromos áramszükségletük 75%-át... vagy a japánok is. olcsó, tiszta, stb. mai technológiával semmiből nem tartana 50% atom / 50% megújuló energiára beállni a fejlett országokban, csak ugye valahol el kell égetni a fosszilis energiahordozókat.
de magyarázzátok csak meg nyugodtan, hogy milyen jó nyelni a füstöt, meg a kormot, biztos szarabb lenne a fent említett módon előállított árammal járkálni -
Kornel
veterán
válasz PumpkinSeed #56226 üzenetére
ennyi a keret? akkor már inkabb egy lada
-
Kornel
veterán
válasz PumpkinSeed #56231 üzenetére
"A karosszéria alját megkezdte az idő."
ha karosszérialakatos vagy, akkor gondolom ez nem gond, amúgy hidd el az lenne, a kocsi árát simán beletolnád mindennel együtt, mire rendben lenne, úgy meg már gondolom nem lenne olyan vonzó
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
épp egy "megbízható" citroen xsara picasso-t raknak trélerre a ház előtt
pedig nagyon tetszenek az új citroenek...
de így felejtős a téma... -
-
Kornel
veterán
válasz DeFranco #56350 üzenetére
ez így van, de ahogy figyelem itt a kommenteket (ne vedd magadra ), sokan átesnek a ló túloldalára.
őszintén szólva én is k**va sok pénzt (magamhoz képest) költöttem az autóra, de nem fogom simogatni.
megkap mindent (olaj+szűrők+amit cserélni kell) és cserébe elvárom, hogy menjen, de nem fogok sírva fakadni, ha lesz egy kőfelverődésem, vagy bármi hasonló. -
Kornel
veterán
válasz DeFranco #56358 üzenetére
szerintem majd felnősz egyszer
(ha a kukim szőrösödik az már ér?)
az max. annyit jelent, hogy elmúltál már 12
amúgy nem vettem magamra, mivel rendben van a kocsim... belül pl. patika!
de kívül nem fogom vaxolni minden héten, úgyis tiszta retek lesz 2 napon belül.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz kalmanchris #56413 üzenetére
ja... ha ez lett volna az első, akkor jogos lenne, amit mondasz...
-
Kornel
veterán
akit érdekel egy Thule FreeWay 968 kerékpártartó, van egy eladó
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
ha nem kapnak el, akkor nincs baj.
én is vontatva hoztam el annak idején az ezres swiftem -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
-
Kornel
veterán
válasz LuckyL #56780 üzenetére
ez szerintem nem így van, a sebességhatárokat betartva semmiképp.
országúton az utad 20-30%-a biztos lakott területen keresztül vezet, ahol a prius 0, azaz nulla litert fogyaszt.
no már ha kint 90-100 között eszik mondjuk max. 5 litert, akkor simán el lehet lenni 4 literrel országúton.
autópályán valóban nem jön ki a hybrid előnye, viszont ott se zabál a kis 1.5-ös atkinson, 6 literrel elvan, sebességhatárokat tartva.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Tippeket kérnék:
4,5 colos telefonnak szeretnék tartót a kocsiba, ha lehet olyan, ami megtapad a műszerfalon is, illetve ne remegjen nagyon.
Bementem egy mobil boltba, samsung gyári tartót ajánlottak 7k-ért.Várok minden javaslatot
-
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz dabadab #58000 üzenetére
szerintem normálisan megvalósítva teljesen használható cucc lenne.
belerakni a kocsiba egy mazda féle i-eloop rendszert, és azt se lehetne ráfogni, hogy a nyert teljesítményt elveszti a folyamatosan üzemelő generátor miatt. -
Kornel
veterán
válasz Dany007 #58006 üzenetére
pont most volt egy cikk valahol, hogy egyre többet érnek a gyári állapotú wartburgok és trabantok.
képekről ez eléggé egybe van.
de lassan ez a helyzet a ladákkal is, én szívesen vennék egy 21061-es 4 körlámpásat, de a jók 300-500k körül szoktak fent lenni, nyilván annyit nem adok érte, hogy második kocsiként kint rohadjon -
Kornel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Minden, ami Unreal Engine
- Politika