Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ErAron

csendes tag

Sziasztok,
    Azt hittem, hogy nem vagyok teljesen laikus a témában, de elkezdtem visszaolvasgatni, és most már teljesen fogalmatlannak érzem magam! :DD ezek után kérném a segítségeteket és az első kérdésem az lenne, hogy van értelme összevadászni különböző boltokból az alkatrészeket(vidókártya lehet, hogy kivétel, használt stb), ill. akkor oda tudom e vinni ezeket és összerakják e nekem, van-e tapasztalatatok ehhez, sokat lehet így spórolni? Vagy egy helyen vegyek mindent és rakassam össez velük pl PCX - ez a verzó sokkal drágább-e?

1. Mire fogod használni a gépet? Játékra: multiplayerre is és singleplayerre is, de amit szeretnék, és nem tudom, h ebből a keretből lehetséges e, hogy a 2-3-4-5 éves, akkori csúcs játékok max grafikán fussanak pl witcher 3, de persze azért alcsony fordulatszámon, idei és majd új játékok is azért el-el muzsikálhatnának rajta. :D Ezen felül Adobe Photosop, illustrator, lightroom, amit sokat használnék.

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel? Perifériák

3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Komplett PC

4. Mennyi a kereted rá? Na igen 220 ezerből megoldhatók e, fenti vágyaim? :))

5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? Dell UltraSharp U2419H /5 ms/ 60 Hz/ /1920 x 1080 / 24"/ IPS Full /HDMI,MHL támogatás, DisplayPort

Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Semmi rátok bízom! Előre is nagyon köszi! :R

• ErAron

csendes tag

Sziasztok,
    Segítsetek nekem is kérlek. Visszaolvasgatva nem találtam meg pont ugyanezeket az igényeket sajnos. Már kaptam tőletek egy konfigot régebben, köszönöm utólag is, az akkor nem lett megvalósítva, de azóta el is telt idő és változott is a speci.

1. Mire fogod használni a gépet?
    Játékra: multiplayerre (Fourtnite )is és singleplayerre(witcher 3,CIV5/6, Fallout 4, Skyrim, Borderlands, Indie platformerek, és talán ha még az is elfut majd :D , akkor red dead redemption2
    Az álom hogy az idei és új játékok is azért el-el fussanak.
    Ezen felül Adobe Photosop, illustrator, lightroom, amatőr felhasználásra, webfejlesztés, programozás visual studio, amatőr szinten videó vágás,
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel? Perifériák
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Komplett PC
    4. Mennyi a kereted rá? 200k :DD
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? Dell UltraSharp U2419H /5 ms/ 60 Hz/ /1920 x 1080 / 24"/ IPS Full /HDMI,MHL támogatás, DisplayPort
    Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Semmi rátok bízom! Előre is nagyon köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák