Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Majd a közel jövőben szeretnék fejleszteni és érdeklődnék,hogy érdemes -e ezt a procit venni:
AMD Phenom II X4 965 vagy inkább majd várjam meg az A10 6800K-t. Igazából mindent vennem kell majd,de a másodiknál nem kell vga legalábbis nekem elég lenne amire használnám. Phenomhoz meg kell ugyebár. Szerintetek melyik a jobb. Tudom még nem jött ki az új A10-es. Mennyire időtálló még a phenom? Árat nem írok, mert egyenlőre csak nézelődök! Köszönöm!MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
válasz Strix Aluco #31511 üzenetére
Okés még átgondolom. Annyi kérdésem lenne még,hogy sok helyen olvastam,hogy a Phenom az "rendesen" 4 magos a trinity/richland meg 2 modulos az utóbbinak van valamennyi hátrány a Phenommal szemben? Még nem volt amd-m szal bocsi ha hülyeségeket kérdezek Köszi!
membrandj: Játékra lenne és a fő szempont,hogy egy jó darabig ne kelljen fejleszteni!
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
válasz membrandj #31516 üzenetére
Igen tesztek alapján mondom,hogy elég. VGA-t nem kéne vennem kapásból és ahogy néztem még játszani is lehet vele. Aztán később meg tudnék mellé venni akármilyen vga-t ha már nem lenne elég. i3-at nem akarok. Amd-m még nem volt és kiakarom próbálni! Köszönöm szépen mind a kettőtöknek! Legszívesebben phenomot vennék, csak az A10 is elég csábító és újabb technológia. Viszont nincs benne L3.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek nekem összeállítani egy gépet. A keret max 100-110K ,de inkább 100.
Egyenlőre nem lesz játékra használva. Írnátok nekem egy inteles és egy amd-s vonalat? Intelesnél nem kell vga. Amd vonalon az fx érdekelne! Amd-s nél pedig elég a legalja jó lenne ha a full hd-t vinni tudná. Későbbiek folyamán veszek majd értelmes vga-t csak most nem fér bele a keretbe.Ami kéne: proci, alaplap,vga (amdnél), vinyó, memória, ház, táp. memóriából elég a 4gb, mert most elég drága. Előre is köszönöm.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok az alábbi összeállításról kérném a véleményeteket,hogy jó-e?
Processzor: i7 4790
Alaplap: Asrock Z87 Pro 3
VGA: Asusu gtx 970 DC2OC 4GB
Táp: Chieftec CTG 600 80P
CPu cooler: xigmatek loki 2
Ház: Cm Silencio 650 PureMemória és vinyó van. Köszi előre is!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
Játékra néztem ki az alábbi konfigot játékra, amit egy 4k tv-re kötnék. A háznál ha van hasonló jó, de olcsóbb verzió, amit ajánlatok jó lenne, meg esetleg a vga-t melyiket ajánlanátok. 450-470ig bezárólag.
Ház: Cooler Master Silencio 550 RC-550-KKN1
Táp: FSP 650W Raider II RA2-650
Cpu: Intel Core i5-9600K
Alaplap: Gigabyte Z390 UD Ez a lap lenne mindenképpen hackintosh miatt
Ram: Kingston 16GB DDR4 3200MHz HyperX Fury Black
Vga: Gigabyte RTX2070 8GB GDDR6 Windforce GV-N2070WF3-8GC
Hdd: Western Digital 2TB 64MB SATA3 WD20EZRZ
Hűtő: Be quiet! Pure Rock Slim BK008
SSD: A-Data 240GB ASU650SS-240GT-R Ultimate SeriesAgyaltam még a 9400f-en vagy egy 9700K-n is előbbinél 2080-al utóbbinál 2070-el. Segítsetek légyszi. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok játékra néztem ki az alábbi gépet. Amd processzort szeretnék venni, még sose volt és kiakarom próbálni. 4K 60 hzes monitorom van és 4kba is szeretnék játszani elsősorban Single Player játékokkal. 4-5 évre tervezek. Processzorból elég a kisebb is pl 7700x aminél 0% a bottleneck vagy maradjon ez? Mennyire időtálló a 7700x? Csak játékra használnám. Vízhűtésben is elfogadok más márkát, amit jónak véltek. Egy véleményezést szeretnék kérni. Keret 1.000.000 Ft. Köszönöm szépen.
cpu: Ryzen 7900x
alaplap: Asus Prime x670-p Wifi
ram: kingston 6000 mhz dir 32 gb
vga: 4070 ti vagy 4080
táp:Evga Gq 850w
ssd: Kingston fury renegade 2tb
ház: sian li Lancool 216
cpu hűtő: artic cooling 280-as vízhűtés[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest